DOKAZ SLOMA 2.0 | Peter D. Schiff, John Downes | iLearn.rs

DOKAZ SLOMA 2.0

Autori: Peter D. Schiff, John Downes
ISBN: 978-953-246-142-8
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2012.
Opšte informacije: Meki povez, 400 str., 19,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik
Dostupnost: Da

besplatna dostava
5.280,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KNJIGA KOJA JE PREDVIDELA KRAH TRŽIŠTA!
KAKO PROFITIRATI OD EKONOMSKOG KOLAPSA!

Ekonomska i monetarna katastrofa na koju je upozoravao iskusni prognostičar Wall Street-a, Peter Schiff, u svojoj knjizi "Dokaz sloma" više nije hipotetska stvar – ona se događa sada. Iako mnogi ljudi veruju kako je ekonomski kolaps gotov, realnost je da je tek započeo. Upravo se zato i vratio s knjigom "Dokaz sloma 2.0".

Schiff je više od decenije, ne samo promatrao američku ekonomiju, već i pomagao svojim klijentima da restrukturiraju svoje portfelje tako da reflektuju njegova predviđanja. Ono što vidi danas jeste nacija koja se suočava s ekonomskom olujom – stvorenom puknućima balona i rastućim federalnim, li;nim, kao i korporativnim dugom – koji će se samo povećavati kako američka vlada ne bude dozvoljavala sanaciju štete od strane tržišnih sila.

Dokaz sloma 2.0. nastavlja gde je prvo izdanje – koje je jasno predvidelo puknuće nekretninskog balona, krah kredita, nesolventnost Fannie Mae te Freddie Mac – što uključuje više od 80 novih stranica aktualne analize i saveta. Ovaj vodič uzima u obzir dramatične ekonomske promene koje preoblikuju Ameriku i koje vam pružaju vredne uvide koji će vam omogućiti da se zaštitite i napredujete u teškim vremenima koja slede.

Schiff kroz knjigu objašnjava faktore koji će uticati na vašu buduću finansijsku stabilnost – od balonskih cena obveznicae, kolapsa dolara, do visokih dugoročnih kamatnih stopa i inflacije – pa pruža specifičan plan u tri koraka kojim ćete se boriti s ekonomskim padovima danas i tržišnim poremećajima sutra.

KORAK 1: RAZMATRANJE VAŠEG DEONIČKOG PORTFELJA vam točno pokazuje kako učvrstiti vaš portfelj pomoću inostranih hartija od vrednosti koje su bolje pozicionirane za premošćivanje oluje i pružaju ostvarenja značajnih dugoročnih povrata.
KORAK 2: ZLATNA GROZNICA istražuje razne načine kapitalizacije optimističnih tržišta zlata i srebra i objašnjava kako ti plemeniti metali mogu pridoneti vašem konzervativnom inostranom portfelju svojom sigurnošću i potencijalom rasta.
KORAK 3: OSTANITE LIKVIDNI objašnjava različite aspekte likvidnosti i njenu važnost tokom vremena finansijskih nedaća.

Čak i uz sve što se dogodilo tokom poslednjih nekoliko godina, stvarni kolaps je još pred nama. Sa knjigom "Dokaz sloma 2.0" kao vašim vodičem, otkrićete dugoročan plan koji će vas postaviti u bolju poziciju za preživljavanje i uspeh tokom sledećih godina ekonomske neizvesnosti.


„Schiff nas je upozoravao na naše krhke ekonomske temelje mnogo ranije nego što se počela nazirati prva pukotina. Postoje mnogi navijači za tržište, sli ukoliko želite savet tržišnog realiste koji se iznova dokazuje u pravu, pročitajte ovu knjigu.”
- GLENN BECK, domaćin, The Glenn Beck Program

„Dot-com puknuće dokazuje kako je vizija o investiranju Petera Schiff-a sve što nam je potrebno. Njegovi su pogledi toliko globalni i toliko jedinstveni u svojem pristupu, da Schiff nudi splav za spasavanje u ovim vremenima kada bi svi trebalo spasavati svoje portfelje.”
- LIZ CLAMAN, voditelj, Fox Business Network

„Za one koji su navikli na američku ekonomsku dominaciju, Crash Proof je zastrašujuće izravan poziv na buđenje. Ali Peter Schiff je jedan prorok čiji glas zaslužuje pažnju. Lišeno uobičajenog wallstreet-skog trenda, ovo iskreno i proročansko štivo će vas naterati da razmotrite same temelje na kojima ste gradili vašu finansijsku kuću.”
- JOHNATAN HOENIG, menadžer portfelja, Capitalistpig Hedge Fund LLC i analitičar Fox News Channela

„Schiff na fantastičan način prikazuje glavne opasnosti trenutnog ekonomskog okruženja na investitora pojedinca i prezentuje prihvatljiv plan suočavanja s tim rizicima.”
- DAVID W. TICE, glavni menadžer portfelja, Prudent Bear Funds

„Trezvena procena finansijskih problema koji prete našoj zemlji. Čitanje ove knjige će vas pripremiti za potencijalne ishode kojih su Wall Street i većina financijskih medija potpuno nesvesni.”
- BILL FLECKENSTEIN, osnivač i predsednik Fleckenstein Capital te MSN.com Money columnist


Kratak sadržaj

Osvrt autora na Dokaz sloma 2.0
Predgovor
Uvod: America.com: zabluda stvarnog bogatstva
Sklizak spust: Potrošači, ne proizvođač
Što američka vlada, masovni mediji i Wall Street ne žele da znatE
Za dolar više: Naša propadajuća valuta
Nacija inflacije: Obmana središnje banke
Kraljevstvo za kupca: Kaos na tržištu dionica
Oni buše balone, zar ne? Nadolazeći nekretninski slom
Uđite, voda je odlična: problem duga potrošača
Kako preživjeti i napredovati, korak 1: Ponovno razmislite o svom dioničkom portfelju
Kako preživjeti i napredovati, korak 2: Zlatna groznica – budite prva osoba u kvartu koja je zauzela stav
Kako preživjeti i napredovati, korak 3: Ostanite likvidni


PETER D. SCHIFF je iskusni prognostičar Wall Street-a, najpoznatiji po svojim tačnim predikcijama performansi tržišta deonica, roba, zlata i dolara. On je jedan od nekoliko investicijskih savetnika bez predrasuda koji je predvideo trenutno pesimistično tržište, i u skladu s time i pozicionirao svoje klijente. Schiff je svoju karijeru započeo u Shearson Lehman-u i 1996. se pridružuje Euro Pacific Capitalu, postajući predsednik kompanije 2000. godine. Često se pojavljuje na Fox Business News, CNN-u, CNBC-u, Bloomberg TV-u i citiraju ga u raznim publikacijama kao što je Wall Street Journal, Barron's, Financial Times te New York Times. Schiff je, takođe i autor originalnog izdanja "Dokaz sloma", kao i knjige The Little Book of Bull Moves in Bear Markets, obe u izdanju Wiley-a.

JOHN DOWNES je koautor bestselera Dictionary of Finance and Investment Terms, Barron's Finance and Investment Handbook i Beating the Dow. Živi u Poughquagu, New York.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda