Najčešća pitanja

 

Registracija
Moram li da se registrujem na vašoj stranici?
iLearn.rs Web Shop ne zahteva registraciju da biste kupovali na našoj stranici već se podaci o kupcu unose tokom procesa naručivanja. Registracije je obavezna jedino u slučaju plaćanja platnom karticom.

Pretraživanje
Znam šta želim, ali ne znam kako to da nađem na vašoj stranici!
Na vrhu stranice u glavnoj traci iznad menija nalazi se opcija Pretraga. Unesite pojam i Kliknite na ikonicu lupe ili pritisnite “Enter” na Vašoj tastaturi. Moguće je uneti pojam kao što je naziv ili neki njegov deo, autor ili godina izdanja.

Zanimaju me određene vrste proizvoda, ali ne tražim određeni pojedinačni proizvod.
iLearn.rs Web Shop je podeljen u više segmenata. Ukoliko ste zainteresovani da kupite neku knjigu iz ponude u meniju izaberite knjige, a potom oblast. Da biste lakše izabrali željeni naslov, u okviru oblasti možete izabrati i ponuđene podoblasti. Posebno su izdvojeni delovi za naručivanje stranih izdanja koja nema u ponudi, pregled i prijave za poslovnu edukaciju kao i upita za štampu.

Akcije i istaknuti proizvodi
Da li nudite posebne ponude ili proizvode na akciji?
Prilikom pregleda proizvoda u oblasti / podoblasti oni koji su na akciji imaju jasnu oznaku “POPUST”.

Mogu li da pogledam slične proizvode i proizvode istog izdavača?
Pri detaljnom pregledu svakog proizvoda, na dnu stranice imate mogućnost da pogledate slične proizvode koji pripadaju istoj podgrupi kojoj i proizvod koji gledate. Takođe, klikom na naziv izdavača imate mogućnost da izlistate sve njegove proizvode. Na naslovnoj strani možete takođe izabrati izdavača čija izdanja želite da pogledate klikom na njegov logo.

Koji su proizvodi najpopularniji?
U okviru naslovne stranice postoji nekoliko nivoa preporuka:
Najnovija izdanja (proizvodi) - prikazuju listu najnovijih proizvoda koja imamo u ponudi.
Najtraženija izdanja - možete pogledate proizvode koji su izdvojeni iz grupe kojoj pripadaju. Tu su najtraženiji i najpopularniji proizvodi.
U okviru menija KNJIGE postoji otvaraju se najaktuelniji proizvodi u ponudi.