Pretraživanje

 

Znam šta želim, ali ne znam kako to da nađem na vašoj stranici!
Na vrhu stranice u glavnoj traci menija nalazi se opcija Pretraga. Unesite pojam i Kliknite na ikonicu lupe ili pritisnite “Enter” na Vašoj tastaturi. Moguće je uneti pojam kao što je naziv ili neki njegov deo, autor ili godina izdanja.

Zanimaju me određene vrste proizvoda, ali ne tražim određeni pojedinačni proizvod.
iLearn.rs Web Shop je podeljen u više segmenata. Ukoliko ste zainteresovani da kupite neku knjigu iz ponude u meniju izaberite knjige, a potom oblast. Da biste lakše izabrali željeni naslov, u okviru oblasti možete izabrati i ponuđene podoblasti. Posebno su izdvojeni delovi za naručivanje stranih izdanja koja nema u ponudi, pregled i prijave za poslovnu edukaciju kao i naručivanje IT opreme.

Da li nudite posebne ponude ili proizvode na akciji?
Na naslovnoj strani iLearn.rs Web Shop-a nalaze se izdvojeni proizvodi koji su na akciji. Takođe, prilikom pregleda proizvoda u oblasti / podoblasti oni koji su na akciji imaju jasnu oznaku “POPUST”.

Mogu li da pogledam slične proizvode i proizvode istog izdavača?
Pri detaljnom pregledu svakog proizvoda, na dnu stranice imate mogućnost da pogledate slične proizvode koji pripadaju istoj podgrupi kojoj i proizvod koji gledate. Takođe, klikom na naziv izdavača imate mogućnost da izlistate sve njegove proizvode. Na naslovnoj strani možete takođe izabrati izdavača čija izdanja želite da pogledate klikom na njegov logo.