Reklamacije

 

Ako imate reklamaciju ili primedbu vezanu za našu uslugu ili isporuku, možete nam je poslati e-mailom na adresu prodaja@ilearn.rs, socijalnih medija, ili nas možete kontaktirati putem telefona 065/311-94-23.

Vaš komentar, reklamacija ili primedba neće biti dostupna ostalim korisnicima, već samo urednicima ove stranice, i biće upotrebljeni isključivo kao povratna informacija u cilju poboljšanja naše usluge.

Postupak reklamacije neispravno isporučenih proizvoda
Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu vidljivo da greška nije nastala neispravnim korišćenjem, već da je došlo do greške u proizvodnji ili pakovanju. U tom slučaju troškove povraćaja robe snosi iLearn.rs Web Shop, a reklamacija se vrši u tri koraka:
• Pošaljite Vaš zahtev na e-mail adresu prodaja@ilearn.rs. Na Vašu e-mail adresu dobićete potvrdu reklamacije. 
• Robu namenjenu za povraćaj složite u originalnu ambalažu i obavezno priložite fakturu uz robu, a na kutiji velikim slovima napišite Vaš broj potvrde o reklamaciji. Molimo Vas da ne zaboravite da priložite originalna dokumenta, jer bez njih, nažalost nismo u mogućnosti da Vam zamenimo robu.
• U trenutku kada kurir isporuči ispravan proizvod, od Vas će preuzeti proizvod koji vraćate, odnosno reklamirate. Kurir ne sme preuzeti proizvod koji nije zapakovan u originalnu ambalažu. Zato Vas molimo da se obavezno pridržavate tačke 2 kod slanja paketa namenjenog za reklamaciju.

Oštećene ili netačno poslate proizvode šaljemo odmah po prijemu reklamacije.