MENADŽMENT ODNOSA SA KUPCIMA | Stipe Lovreta, Barry Berman, Goran Petković, Saša Veljković, Jakov Crnković, Zoran Bogetić | iLearn.rs

MENADŽMENT ODNOSA SA KUPCIMA

Autori: Stipe Lovreta, Barry Berman, Goran Petković, Saša Veljković, Jakov Crnković, Zoran Bogetić
ISBN: 978-86-7478-129-6
Izdavač: Data Status d.o.o.
Godina: 2010.
Opšte informacije: Meki povez, 465 str., 17,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

2.600,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Savremeno poslovanje zahteva primenu novih koncepata i tehnika, ali i nove poslovne filozofije, usmerene na razvoj i održavanje dugoročnih odnosa sa ključnim partnerima. Pritom, menadžment odnosa u kanalima marketinga obuhvata kako odnose sa finalnim, tako i sa poslovnim kupcima. Koncept je još uvek nov, a samim tim postoje i određena otvorena pitanja i dileme. Kako bi se na pravi način usvojila i implementirala nova poslovna filozofija, neophodno je razmotriti čitav niz faktora i uspostaviti odgovarajuće strategije nastupa. Sve navedeno je detaljno obrađeno u knjizi Menadžment odnosa sa kupcima, koja se sa ovakvim sadržajem i konceptom prvi put pojavljuje u našoj zemlji.

Tekst u knjizi je kombinacija istraživanja literature, savremene softverske ponude, ali i analize najboljih poslovnih primera u oblasti negovanja odnosa sa kupcima. Višečlani tim autora je omogućio da se pojedinim pitanjima bave specijalisti iz određenih oblasti. Zbog aktuelnosti i relevantnosti materije, ne sumnjamo da će knjiga Menadžment odnosa sa kupcima pobuditi veliko interesovanje praktičara i stručnjaka iz različitih oblast.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda