SVI SMO MI PRODAVCI: Ideje, priče, iskustva | Evelin Platnk Koen | iLearn.rs

SVI SMO MI PRODAVCI: Ideje, priče, iskustva

Autori: Evelin Platnk Koen
ISBN: 978-86-920411-0-5
Izdavač: Društvo za unapređenje marketinga
Godina: 2016.
Opšte informacije: Meki povez, 107 str., 15,0 x 21,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

440,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

IDEJE, PRIČE, ISKUSTVA!

Prodaja, čin rezervisan samo za trgovce u strogom okviru svoje delatnosti? Ta tvrdnja je, naravno, besmislena. Ako pratite oglase na Leboncoin.fr u nadi da ćete se rešiti vaše krntije, vi već se bavite trgovinom. Ali, ako je ovaj slučaj očigledan svima, nije uvek tako. Dakle, bez obzira na vaše zanimanje i položaj u preduzeću, u bilo koje doba dana, često da toga nismo ni svesni, svi postajemo... prodavci. Čak i u našem privatnom životu. Očekuje se da se taj fenomen raširi narednih godina, u vreme kada je teško naći mesto pod suncem, kada se prilike pružaju samo onima koji su spremni da se uz osmeh bore za pobedu.

Bilo da ste honorarni konsultant u potrazi za novim angažmanom, ili pregovarate o povećanju plate uprkos krizi, kada razgovarate o poslu sa lukavim predstavnikom Kadrovske službe, na sastanku kod bankara u nadi da ćete se osloboditi jednog kredita, kada dođe vreme da ubedite suprugu da konačno krene u posetu, kada hoćete da osporite optužbu da niste platili porez, kada želite da uzmete novac iz kase uzajamne pomoći ili pokušavate da obezbedite mesto u obdaništu, itd: na profesionalnom kao i na privatnom planu bezbrojne su prilike koje zahtevaju da znate da prodate (i da se prodate, što je, u stvari, isto).

Daleko od toga da je reč o pomalo zagonetnoj veštini koja je pristupačna samo upućenima, naprotiv prodaja je obavezna sposobnost, neophodna kao i poznavanje života u društvu ili upotreba Interneta. Ostaje činjenica da prodaja nije improvizacija... Ustvari, savršenstvo je u dokazanim tehnikama. Pozivam vas da ih otkrijete u ovoj knjizi. Najbolji trgovci imaju svoje „trikove i lukavstva”, a vi ćete pogrešiti ako vas ne inspirišu u svakodnevnom životu da na taj način poboljšate svoje mogućnosti. Svi smo mi prodavci pruža ključeve koji omogućavaju da se efikasno uključite u čin prodaje uvek kada je to neophodno.


Kratak sadržaj

Predgovor
Uvod


Poglavlje 1: Ja sam ubeđena u svoju moć... ubeđivanja
Poglavlje 2: Ne ustručavajte se da pričate lepe priče
Poglavlje 3: Tik tak, tik tak, tik tak... Ja sam gospodar svog vremena
Poglavlje 4: Pregovaranje, posao profesionalaca
Poglavlje 5: Ne dozvolite... da vam šansa propadne
Poglavlje 6: Svi imamo URL
Poglavlje 7: 9 dokaza... o potrebi da se bude prodavac

Zaključak

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda