DIGITALNA GERILA | Džej Konrad Levinson, Rik Frišman, Džil Lublin | iLearn.rs

DIGITALNA GERILA

Autori: Džej Konrad Levinson, Rik Frišman, Džil Lublin
ISBN: 978-86-6026-061-3
Izdavač: Miba Books
Godina: 2020.
Opšte informacije: Meki povez, 240 str., 14,0 cm x 20,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Dodatni sadržaj
  • Komentari (0)

Opis

GERILA MARKETING U DIGITALNOJ ERI!

Od autora jedne od najuticajnijih knjiga iz oblasti marketinga stiže nam naslov Digitalna gerila, gde autori svojim ekspertskim savetima i pravilima omogućavaju čitaocima da lakše sagledaju marketing i publicitet u digitalnoj eri blogova, reklama i društvenih mreža.

Od prvobitnog objavljivanja prvog izdanja ove knjige, 2002. godine, mala, ali značajna promena se desila u marketingu. Fokus se prebacio sa promovisanja pojedinaca, biznisa, njihovih proizvoda i usluga na povezivanje sa manjim zajednicama, građenje odnosa sa njihovim članovima i korišćenje tih mreža kao osnov za promovisanje proizvoda. Iako su gerilci oduvek bili fokusirani na takav odnos – veći biznisi su tek nedavno krenuli ovim putem, a načini na koji se ovi odnosi stvaraju i razvijaju su se promenili.

U prvim redovima ove promene su novi mediji, koji prenose informacije putem blogova, podkasta, društvenih mreža i drugih online sredstava. Novi medijise fokusiraju na lakši pristup zajednicama: grupi ljudi koje dele vrednosti, interesovanja i verovanja. Te zajednice su izgrađene na poverenju. Njihovi članovi redovno čitaju blogove, slušaju podkaste, posećuju društvene mreže, šalju poruke i učestvuju u ostalim onlajn aktivnostima.

Ova knjiga ponudiće vam efektne savete kako da se povežete sa klijentima, ostvarite uspešnu PR kampanju, kao i načine da korišćenjem različitih mehanizama ostvarite najbolje rezultate za kompaniju ili klijenta koga predstavljate.

Strategije koje primenjujete u kampanjama stalno se menjaju. Budite u toku i edukujte se. Ova knjiga će vam svakako u tome pomoći.

Delovi knjige

      Predgovor

      Sadržaj

      Primer poglavlja

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda