MALA CRNA KNJIGA | Otega Juagba | iLearn.rs

MALA CRNA KNJIGA

Autori: Otega Juagba
ISBN: 978-86-6303-043-5
Izdavač: Finesa
Godina: 2019.
Opšte informacije: Meki povez, 122 str., 13,5 cm x 18,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

770,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Dodatni sadržaj
  • Komentari (0)

Opis

PRIRUČNIK ZA SAVREMENE POSLOVNE ŽENE!

"Mala crna knjiga" je savremeni, poslovni vodič koji bi svaka kreativna žena trebalo da poseduje bez obzira da li sada započinjete svoju karijeru ili imate dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.

Ispunjena praktičnim i smislenim savetima, ova knjiga će za vrlo kratko vreme postati vaš izvor inspiracije i oslonac na putu građenja i pronalaženja vašeg posla iz snova.

Svaka žena u svom garderoberu ima malu crnu haljinu kao tajni adut za svaku priliku, a pri ruci bi trebalo da ima i Malu crnu knjigu punu dragocenih karijernih saveta.


"Priručnik koji je neophodan svakoj ženi koja razmišlja o pokretanju sopstvenog posla ili većoj poslovnoj promeni. Napisan jednostavnim jezikom daje jasan uvid u sve stvari o kojima treba voditi računa. Na momente je vrlo zabavan, jer će svaka žene prepoznati neku grešku koju je i sama napravila"
— Ana Janković, autorka bloga Ana2Cats

Autorka ima odgovor na sve vaše kreativne izazove u karijeri. Ova knjiga je obavezan vodič za sve kreativne žene koje žele da napreduju u poslovnom svetu.
— Elle

Priručnik za žene u kreativnoj industriji koji pokriva sve uobičajene prilike za podučavanje, ali to čini na prijateljski, jasan, nenametljiv način.
— Fast Company


Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi „30 ispod 30“ će vas svojim posebnim načinom pisanja, sprovesti kroz sve što bi trebalo da znate kako bi ste izgradile uspešnu karijeru. U ovoj sjajnoj knjizi pronaćićete sve neophodne savete, od pregovaranja sa šefom u vezi povišice, preko građenja vašeg brenda do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja vašeg kreativnog mehanizma. Osim toga naučićete kako da napredujete kao frilenser i držite javni govor. Sjajno zar ne? Bez obzira da li ste sanjar, umetnica ili preduzetnica, u ovoj knjizi pronaćićete neophodne mudrosti i inspiraciju za svoj poslovni život.

Ukratko, Mala crna knjga je modrna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri bez obzira da li ste kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mesti naći ćete mnogo inspiracije za vaš poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.


Kratak sadržaj

Predgovor

Prvo poglavlje PRIONITE NA POSAO
Drugo poglavlje PREVAZILAŽENJE KREATIVNIH BLOKADA
Treće poglavlje IZGRADITE SVOJ BREND
Četvrto poglavlje JAVNI NASTUP
Peto poglavlje GOVOR NOVCA, PRVI DEO: ZNATI SVOJU VREDNOST
Šesto poglavlje GOVOR NOVCA, DRUGI DEO: RAZVIJANJE BIZNISA
Sedmo poglavlje POVRATAK U ŠKOLU
Osmo poglavlje UMETNOST UMREŽAVANJA
Deveto poglavlje POSTAVITE PRIORITETE
Deseto poglavlje PITANJA I ODGOVORI

Dodatak


OTEGA JUAGBA, osnivačica organizacije “Women Who”, povezuje i podržava kreativne poslovne žene koje žele da se oprobaju u različitim oblastima marketinga. Podučava ih različitim sadržajima poput biltena, podkasta, kreiranja web stranica, kao i govorničkim veštinama na konferencijama. Ova ambiciozna mlada žena uvrštena je u Forbsovu evropsku listu “30 ispod 30” u kategoriji medija i marketinga.

Delovi knjige

      Predgovor

      Sadržaj

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda