33 STRATEGIJE RATOVANJA | Robert Grin | iLearn.rs

33 STRATEGIJE RATOVANJA

Autori: Robert Grin
ISBN: 978-86-89203-54-7
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2017.
Opšte informacije: Meki povez, 180 str., 14,0 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

800,00 RSD
640,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Knjiga „33 strategije ratovanja“ dokaz je zašto njenog autora Roberta Grina britanski The Independent s punim pravom naziva „savremeni Makijaveli“.

Ova knjiga nastavlja tamo gde je stala „48 zakona moći“ i nudi vam precizno i upotrebljivo interpretirane vojne strategije velikih majstora ratovanja koje su u potpunosti primenjive u savremenom životu.

Vaše profesionalne i emotivne kampanje jako često mogu biti pod uticajem ljudi koji ove strategije primenjuju, pa je ova knjiga i uputstvo za prepoznavanje negativnog uticaja pojedinaca i okruženja na vas i vaše ciljeve.

Primeri velikih stratega iz ove knjige, poput Sun Cua, Aleksandra Velikog, Napoleona Bonaparte i mnogih drugih, poslužiće vam kao uputstvo za male bitke koje bijete svakodnevno.


ROBERT GRIN (1959) je američki autor i govornik koji je postao poznat po svojim istraživanjima moći, strategija i zavođenja, o čemu piše u svojim knjigama. Nakon završetka studija na univerzitetu u Viskonsinu, Grin se bavio najrazličitijim poslovima koji su ga na kraju u Italiji doveli do poznanstva sa bitnim urednikom Džustom Elfersonom. Iz njihove saradnje izrodio se bestseler 48 zakona moći, koji je do sada prodat u milionskim tiražima širom sveta. Njegova dela imaju veliki uticaj na popularnu kulturu. Grin je odrastao u Los Anđelesu i pohađa Berkli, da bi svoju diplomu iz klasičnih studija dobio na Univerzitetu Viskonsin-Medison.

Pre nego što će postati autor, Grin je, prema svojoj procenio radio oko 80 različitih poslova; bio je građevinac, prevodilac, urednik magazina i holivudski pisac scenarija. Povodom svoje najkontroverznije knjige 48 zakona moći izjavio je: "Svi pretpostavljaju da ja praktikujem zakone o kojima sam pisao, ali nije tako. Mislim da svako ko bi postupao po njima bi bio suviše užasna osoba da vam bude u blizini."

Bibliografija: 48 zakona moći, Umetnost zavođenja, 33 strategije ratovanja, 50-i zakon, Majstorstvo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda