UVOD U NLP | Džozef O’Konor, Džon Sejmur | iLearn.rs

UVOD U NLP

Autori: Džozef O’Konor, Džon Sejmur
ISBN: 978-86-89203-81-3
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2017.
Opšte informacije: Meki povez, 314 str., 13,0 cm x 20,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.100,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Ova knjiga predstavlja obaveznu osnovu za svakoga ko želi da savlada veštine NLP-a. Ona predstavlja uvod i vodič kroz naučno područje poznato pod nazivom neuro-lingvističko programiranje. NLP je pre svega umeće i nauka o postizanju ličnog uspeha, a ova knjiga nam omogućava da se upoznamo sa modelima koji su za to neophodni.

S obzirom da su knjigu pisala dva autora, ona pruža kompleksniju, dublju i celovitiju sliku o obrascima koji su od izuzetnog značaja i mogu nam pomoći da razvijemo svoju ličnost, napravimo prave izbore, stvorimo nove šanse, i svime time u perspektivi poboljšamo kvalitet života. Autori Džozef O’Konor i Džon Sejmur poznati su kao vodeći instruktori i savetnici na području NLP-a i jedna od najvećih imena u ovoj oblasti.

Knjiga „Uvod u NLP” nam pomaže da postignemo savršenstvo na svim bitnim životnim područjima, kao što su: emotivni život, komunikacija, poslovanje, obrazovanje i terapeutska praksa. Osim što nam pruža osnovno znanje iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, knjiga se može shvatiti i kao priručnik u kojem možemo naći uputstva kako da dođemo do svih bitnih knjiga u ovoj oblasti, kao i savete za izbor adekvatnog NLP kursa.


DŽOZEF O’KONOR je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih instruktora NLP na svetu. Predavao je po Severnoj i Južnoj Americi, Hong Kongu, Singapuru, Novom Zelandu i brojnim evropskim državama. Povremeni je predavač i na NLP Univerzitetu Santa Kruz, u Kaliforniji. Sarađivao je sa mnogim eminentnim i velikim kompanijama, kao i organizacijama (UNIDO, u Beču). Autor je sedamnaest knjiga, koje su prevedene na 21 jezik. Prvi je autor izvan Sjedinjenihi Država koji je napisao priručnik o NLP-u. Trenutno živi u Brazilu, gde je osnovao kompaniju Lambent do Brasil, koja se bavi obukom, teninzima i konsultacijama u sferi poslovnih strategija.

DŽON SEJMUR je, uz Džozefa O’Konora, jedan od najuticajnijih autora i predavača iz oblasti NLP-a, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ima titulu Master trenera NLP-a, bavi se konsaltingom, govornik je, autor i osnivač firme John Seymour Associates Ltd, najdugovečnije NLP organizacije u Velikoj Britaniji. Organizovao je nekoliko hiljada obuka i predstavio NLP desetinama hiljada ljudi, od kojih su mnogi nastavili da se bave ovom oblašću. Sejmur je odabran da predstavi NLP zdravstvenim i obrazovnim organizacijama na nacionalnom nivou. Član je upravnog odbora internacinalnog časopisa NLP World.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda