POČNI SA ZAŠTO | Sajmon Sinek (Simon Sinek) | iLearn.rs

POČNI SA ZAŠTO

Autori: Sajmon Sinek (Simon Sinek)
ISBN: 978-86-89203-15-8
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2015.
Opšte informacije: Meki povez, 234 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.000,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KAKO VELIKI LIDERI RAZMIŠLJAJU I INSPIRIŠU SVOJE OKRUŽENJE!

Sajmon Sinek je trenutno jedan od najtraženijih govornika na svetu. Njegov govor na video platformi TED je drugi najgledaniji svih vremena, sa preko 24 miliona pregleda.

Razlog za sve ovo je taj što Sinekova otkrića imaju neverovatan uticaj na uspeh bilo koje organizacije. On je primetio jednu veoma važnu stvar: često smo toliko opterećeni time ŠTA radimo i KAKO to radimo, da često zaboravimo ZAŠTO to radimo. Ako izgubimo iz vida taj krucijalni razlog, izgubićemo moć da budemo lideri i, što je još važnije, da inspirišemo one oko nas.

U ovoj knjizi Sajmon Sinek očiglednim i neumoljivim primerima pokazuje šta je zajedničko Eplu, pokretu za ljudska prava Martina Lutera Kinga, vazduhoplovstvu SAD i braći Rajt – oni nikada iz vida nisu gubili svoje ZAŠTO, koje im je omogućavalo da inspirišu ljude oko sebe da rade ono što njih inspiriše. Jer, kako Sinek kaže, znanje se uvek može steći, ali jaka i iskrena inspiracija je najbolji put do stabilnog uspeha.


SAJMON SINEK (SIMON SINEK) je rođen u Vimbldonu, Engleska. Po obrazovanju je kulturni antropolog, a bavio se advertajzingom i konsaltingom, da bi danas postao jedan od najtraženijih motivacionih govornika na svetu. Sinek je tvorac koncepta pod imenom Zlatni krug, baziranog na akcentovanju jasnosti, disciplinovanosti i doslednosti u radu i životu. Redovno piše članke za renomirane magazine kao što su New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post i The Huffington Post. 2014. objavio je svoju drugu knjigu Lideri jedu poslednji (Leaders Eat Last), nastavak svog prvenca i globalnog bestselera Počni sa zašto. Njegov TED talk Start with why - how great leaders inspire action je 3. najgledaniji TED talk od nastanka ove konferencije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda