ŠEST ŠEŠIRA ZA RAZMIŠLJANJE | Edvard de Bono | iLearn.rs

ŠEST ŠEŠIRA ZA RAZMIŠLJANJE

Autori: Edvard de Bono
ISBN: 86-82683-10-5
Izdavač: Finesa
Godina: 2000.
Opšte informacije: Meki povez, 239 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

ISPROBAJTE NOVI, PRAKTIČNI I NESVAKIDAŠNJE POZITIVAN PRISTUP ZA DONOŠENJE ODLUKA I PRONALAŽENJE IDEJA! IZABERITE NEKI OD ŠEŠIRA, ŽUTI, CRVENI, ZELENI... ZAVIRITE U SVET BOJA KOJE ĆE VAM POMOĆI U DONOŠENJU ODLUKA!

Vaš upeh zavisi od toga koliko dobro razmišljate. Ali da, svi ćemo potvrditi da to danas može biti pravi izazov: sa toliko obaveza, emocija, informacija, trendova, nada i očekivanja, osećate se kao da žonglirate sa previše loptica.

De Bono ima rešenje, on nudi Šest šešira za razmišljanje uz pomoću kojih ćete uspeti da organizujete svoj um!

Ova knjiga će vam pomoći da ramišljate bolje - sa njenim praktičnim i jedinstveno pozitivnim pristupom za donošenje odluka i pronalaženje novih ideja. I ne samo to, to je pristup koji su hiljade poslovnih ljudi, predavača i ljudi na visokim državnim položajima širom sveta usvojili nižući ogromne uspehe!

Probajte i vi: Stavite crni šešir za kritičko stanovište, ili žuti za sunčani optimizam! Zeleni šešir pruža obilje kreativnih ideja! Pod belim sagledajte činjenice, a pod crvenim izrazite osećanja. A onda izmislite čitav dijapazon mogućih rešenja i razvrstajte ih - nebesko plavi šešir će vam omogućiti nepristrasan pogled na stvari.


Dr EDVARD DE BONO je izuzetno poštovan kao vodeći autoritet u oblasti direktnog učenja mišljenja kao veštine. Od njega je potekao pojam lateralno razmišljanje a razvio je i formalne tehnike usmerenog kreativnog razmišljanja.

Napisao je 45 knjiga, koje su prevedene na 37 svetskih jezika.

Sprovodi najobimniji program direktne nastave razmišljanja u školama. Rad dr de Bona zasniva se na njegovom shvatanju uma kao samorganizujućeg sistema.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda