TIP OF THE WEEK® #1 | Petar Lazarov, Kalin Babušku | iLearn.rs

TIP OF THE WEEK® #1

Autori: Petar Lazarov, Kalin Babušku
ISBN: 978-86-6303-023-7
Izdavač: Finesa
Godina: 2016.
Opšte informacije: Meki povez, 116 str., 13,0 cm x 19,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

700,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

MOJ INTERAKTIVNI PRIRUČNIK ZA LIČNI I PROFESIONALNI RAZVOJ!

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn. Ova knjiga je posvećena njenom visočanstvu – PROMENI, jer su promene jedine konstantne i sigurne, te kao takve treba da postanu deo naših navika. Kada ih u potpunosti prihvatimo i radimo u skladu sa njima, tada ćemo se razlikovati od konkurencije, kolega ili ljudi iz okoline. Tada ćemo krenuti napred.

TIP OF THE WEEK® #1 namenjen je svima koji žele da investiraju u svoj lični i profesionalni razvoj, svima koji žele da napuste svoju zonu komfora i suoče se sa strahom od nepoznatog- kažu autori priručnika Petar Lazarov i Kalin Babušku.

Ideja TIP OF THE WEEK® #1 interaktivnog priručnika za lični i profesionalni razvoj je da ga svako od vas uvek ima kod sebe, da mu se vraćate za savet, podršku i inspiraciju. Slobodno žvrljajte po njemu, pišite, podvlačite vama važne stvari. Personalizujte ga tako što ćete prvo upisati svoje ime i prezime na početku a onda spontano odlučiti odakle ćete početi sa čitanjem.

U kreiranju ovog priručnika, pored autora Petra i Kalina, učestvovali su i naši saradnici:
- Marko Burazor, sa tekstom o neverbalnoj komunikaciji
- Maja Petrović, sa savetima o važnosti kreiranja bloga i za pojedinca i za kompanijske potrebe
- dr Ana Gifing, osnivač dr Gifing centra je u ovoj knjizi podelila tajne Supermena na poslu - šta jesti u toku dana za energičan dan na poslu
- Branislav Maričić, sa savetima o samodisciplini, navici uspešnih.


Autori ovog priručnika, PETAR LAZAROV i KALIN BABUŠKU, u jeku zrelosti, odlučuju da posvete živote stvaranjem dobrih, lepih i kvalitetnih stvari. Ambiciozni i svesni društvenog okruženja, oni neprestano rade na stvaranju prepoznatljivih makedonskih i internacionalnih brendova, trudeći se da pri tome uživaju u onome što rade. Uvek pozitivni i optimistični, Petar i Kalin veruju da MI sami moramo da utičemo na promene i da ih kreiramo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda