STRATEGIJE I TAKTIKE USPEŠNIH LJUDI | Dejvid Liberman | iLearn.rs

STRATEGIJE I TAKTIKE USPEŠNIH LJUDI

Autori: Dejvid Liberman
ISBN: 86-82683-38-5
Izdavač: Finesa
Godina: 2004.
Opšte informacije: Meki povez, 230 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Ne

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

MEĐU KORICAMA OVE KNJIGE ĆETE NAĆI NAJBOGATIJU I NAJVREDNIJU ZBIRKU PSIHOLOŠKIH POSTUPAKA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA SVE BUDE ONAKO KAKO VI ŽELITE!

Jeste li ikada pomislili koliko bi život bio jednostavniji kada biste bili u stanju da predvidite i kontrolišete ishod svakog susreta ili bilo kakve druge situacije koja zavisi od drugih učesnika? I da jeste i da niste, s radošću vas obaveštavamo da među koricama, konkretno ove knjige, Strategije i taktike uspešnih ljudi, ćete naći najbogatiju i najvredniju zbirku psiholoških postupaka koji će vam pomoći da sve bude onako kako vi želite.

Knjiga je podeljena na četrdeset poglavlja, od kojih svako govori o različitim situacijama iz stvarnog života. Pripremite se da sebi olakšate život i da sve okolnosi usmerite tako da bude onako kako vi želite.

Navedite ljude da rade ono što bi vama značilo i nemojte se nikada osećati bespomoćno. Dajte i drugima razloge da vas zavole, da misle da ste sjajni i nezamenljivi!


DEJVID LIBERMAN, psiholog čije su knjige prevedene na jedanaest jezika, međunarodno je priznat vodeći stručnjak u proučavanju ljudskog ponašanja. Doktorirao je psihologiju i osnovao Neuralnu dinamičku analizu, koja predstavlja revolucionarnu kratkoročnu terapiju. Veoma je tražen govornik, predavač i savetnik. Psihološke tehnike koje se zasnivaju na njegovom radu veoma su delotvorne u brojnim oblastima i njima se koriste vlade, korporacije i profesionalni terapeuti širom sveta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda