TEHNIKE EFIKASNOG PAMĆENJA | Dominik O` Brajan | iLearn.rs

TEHNIKE EFIKASNOG PAMĆENJA

Autori: Dominik O` Brajan
ISBN: 86-82683-58-X
Izdavač: Finesa
Godina: 2006.
Opšte informacije: Meki povez, 187 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KNJIGA "TEHNIKE EFIKASNOG PAMĆENJA" IMA ZA CILJ DA OSLOBODI NEOGRANIČENI POTENCIJAL VAŠE MEMORIJE! POSTANITE I VI SVETSKI ŠAMPION U PAMĆENJU!

Dominik O'Brajan je osmostruki šampion u pamćenju i radeći sa različitim grupama ljudi je došao sam do zakljčka da mnogi od nas raspolažu potencijalom da postanemo, ni manje ni više, do šampioni pamćenja.

Sve što bi u tu svrhu trebalo da preduzeti jeste da proučavanje ovu knjigu. Knjiga sadrži, čak, pedeset i dva poglavlja u kojima su detaljno objašnjene tehnike uz pomoć kojih ćete s lakoćom zapamtiti imena i lica, pravopis i pisanje reči na stranom jeziku, zemlje i njihove glavne gradove, hemisjke elemente, književna dela, citate ili govore za javne nastupe, istorijske datume, imena glumaca i još mnoge druge podatke!

Kroz vežbe koje su vam, takođe, dostupne u svim poglavljima, moćićete da provežbate ono što ste naučili. Knjiga Tehnike efikasnog pamćenja ima za cilj da oslobodi neograničeni potencijal vaše memorije, i u tom pogledu, starosne granice apsolutno ne postoje, tako da ne možete da budete ni previše mladi ni prestari da biste usvojili te jedinstvene metode.


DOMINIK O'BRAJAN je u svetu poznat po svojoj fenomenalnoj memoriji i po tome što je za kartaroškim stolovima nadmudrio kazine Las Vegasa. Osam puta je pobedio na Svetskom šampionatu u pamćenju, a proglašen je i velemajstorom Trusta mozgova u Velikoj Britaniji.

Svoje tehnike pamćenja je razvio učeći tehnike Tonija Buzana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda