SAMODISCIPLINA | Branislav Maričić | iLearn.rs

SAMODISCIPLINA

Autori: Branislav Maričić
ISBN: 978-86-82683-95-7
Izdavač: Finesa
Godina: 2010.
Opšte informacije: Meki povez, 121 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

830,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

STEKNITE SAMODISCIPLINU, VEŠTINU NAJUSPEŠNIJIH, ZA SAMO 7 DANA!

Niko se rađa sa njom. A opet, ona je moćna saveznica svih uspešnih ljudi. Da li zaista možete da steknete samodisciplinu za svega 7 dana?! Odgovor je : Bez sumnje, DA! Apsolutno!

Vi ćete osetiti napredak već prvog dana! Vaša brzina napredovanja će zavisiti od toga koliko se precizno i redovno pridržavate iznetog u ovom priručniku. Priručnik sadrži trenutno najbrže i najlakše poznate metode za sticanje samodiscipline.

Ovaj program će vam pružiti uvid, tehnike i alate kako da brzo unapredite veštinu samodiscipline. Samodisciplina je jednostavna veština koju svako može naučiti da razvije. Sticanje samodiscipline, u suštini, je isto kao i rad na usavršavanju bilo koje druge veštine.

Pripremite se za napredak, budite spremni za promene i pridružite se klubu uspešnih!


BRANISLAV MARIČIĆ se tokom celu svoju karijeru posvetio podučavanju drugih ličnom i profesionalnom razvoju. Licencirani je predavač Buzan centra iz Londona i vlasnik Izdavačke kuće i Edukativnog centra Finesa.

Autor je akreditovanog programa "Kreativna nastava" namenjenog đacima, roditeljima i nastavnicima. Njegov moto je "učim, volim, služim" i veliki je zagovornik celoživotnog učenja.

Radi sa najmlađima, sa đacima i studentima, profesorima, profesionalcima svih profila ali i onima koji žele da u svom "trećem" dobu, zadrže vitalnost svog mozga.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda