USPOSTAVITE ROKFELEROVE NAVIKE | Vern Herniš | iLearn.rs

USPOSTAVITE ROKFELEROVE NAVIKE

Autori: Vern Herniš
ISBN: 86-82683-52-0
Izdavač: Finesa
Godina: 2005.
Opšte informacije: Meki povez, 209 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

DA LI JE VAŠA FIRMA SPREMNA ZA DINAMIČAN RAZVOJ? UZ OVAJ PRAKTIČAN VODIČ PREVAZIĐITE GRANICE I PREMESTITE SE U SFERU PROFESIONALNOG UPRAVLJANJA KOMPANIJOM!

Šta je to što se i dan - danas smatra suštinskim elementom u izgrađivanju uspešne firme, a što se nije promenilo stotinama godina? Ova knjiga najpre predstavlja zbirku najboljih iskustava nekih od najuspešnijih komapnija u svetu.

Ona će vam najpre predočiti obeshrabrenja s kojima se svakodnevno suočavate. Svi govore o "nedodirljivim granicama preduzetništva" i savetuju vam da 'odustanete', 'više ovlašćujete druge', 'koncentrišete se na usklađivanje', 'budete jedinstveni', 'snalažljivi dok se kompanija razvija', itd. ali vam niko do sada, nije dao praktičan vodič u pogledu toga KAKO da sve to ostvarite, a da u isti mah sačuvate razum.

Ovaj je osnovni priručnik za svaki posao koji se brzo razvija i više nego praktičan vodič za prevazilaženje granica i premeštanje u sferu profesionalnog upravljanja kompanijom. Onda, da li je vaša firma spremna za dinamičan razvoj?


VERN HERNIŠ je proglašen 2002. godine za jedan od najvećih umova u malom biznisu od strane Fortune Small Buisiness. Osnivač je Udruženja akademskih preduzetnika i poglavlja njegovih knjiga su uvršćena u udžbenike širom sveta.

Vernova misija je da pomaže menadžerima kompanija koje se brzo razvijaju u tome da povećaju vrednost svojih firmi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda