TIME DRIVE | Gleb Arhangeljski | iLearn.rs

TIME DRIVE

Autori: Gleb Arhangeljski
ISBN: 978-86-6303-000-8
Izdavač: Finesa
Godina: 2012.
Opšte informacije: Meki povez, 225 str., 12,0 cm x 21,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

830,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

UŠTEDITE NENADOKNADIVI KAPITAL ŽIVOTA, ISKORISTITE GA U SKLADU SA VAŠIM REALNIM POTREBAMA, ŽELJAMA I VREDNOSTIMA - UPRAVLJAJTE VREMENOM!

Vreme je najdragoceniji kapital koji posedujemo. Pred neumoljivim tokom, koji ne štedi nikoga, svi smo jednaki i materijalno bogatstvo nema nikakve veze sa tim.

Danas kada se život oko nas odvija u nekoj ludoj brzini, kada vam se čini da ispadate iz koloseka i propuštate da dosegnete svoje ciljeve, upravljanje vremenom - "time management" je važnije nego ikada!

Ne pričamo samo o dnevnicima, planovima i rokovima. To je veština koja omogućava da iskoristie nepovratno nenadoknadivi kapital vašeg života na pravi način, u skladu sa vašim realnim potrebama , željama i vrednostima.


GLEB ARHANGELJSKI je inicijator ruskog TM-pokreta, jedan od osnivača Tajm-mendžment društva, rukovodilac korporativnih TM-projekata i generalni direktor konsalting kompanije "Organizacija vremena". Metode njegovih rešavanja su toliko jedinstvene da se njegove knjige mogu preporučiti svakoj kategoriji čitalaca.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda