LIDERI JEDU POSLEDNJI | Sajmon Sinek (Simon Sinek) | iLearn.rs

LIDERI JEDU POSLEDNJI

Autori: Sajmon Sinek (Simon Sinek)
ISBN: 978-86-89203-51-6
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2017.
Opšte informacije: Meki povez, 240 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.000,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

ZAŠTO NEKI TIMOVI USPEVAJU, A NEKI NE!

Nakon ogromnog, globalnog uspeha svog prvenca “Počni sa zašto”, Sajmon Sinek, jedan od najtraženijih govornika na svetu, nastavio je da istražuje šta je to što lidera mora da poseduje da bi postao harizmatičan predvodnik bilo koje uspešne organizacije. Nakon koncepta “Zlatnog kruga”, u ovoj knjizi Sinek predstavlja novi teorijski model – “Kruga sigurnosti”.

Ono što nam “Lideri jedu poslednji” poručuje jeste koliko je važno i neophodno napraviti atmosferu sigurnosti, lojalnosti i poverenja među članovima organizacije. Samo pod ovim uslovima pojedinac i grupa unutar organizacije mogu da napreduju. S tim što su pravi, autentični lideri samo oni koji su u toj situaciji spremni da svoj interes stave na poslednje mesto, a da svoje okruženje na pravi način motivišu da ono što znaju i vole rade na najbolji mogući način.

Sinek, u potrazi sa već postojećim modelom ovakvog funkcionisanja organizacije i lidera, inspiraciju nalazi nigde drugde do u marincima – specijalnim pomorskim jedinicama vojnih snaga Sjedinjenih Američkih Država.

“Lideri jedu poslednji” je drugi deo serijala knjiga Sajmona Sineka koji predstavlja briljantno, praktično i efikasno uputstvo kako da uspeh i zdravo radno orkuženje postanu konstante vaše organizacije i vaše liderske prakse.


SAJMON SINEK (SIMON SINEK) je rođen u Vimbldonu, Engleska. Po obrazovanju je kulturni antropolog, a bavio se advertajzingom i konsaltingom, da bi danas postao jedan od najtraženijih motivacionih govornika na svetu. Sinek je tvorac koncepta pod imenom Zlatni krug, baziranog na akcentovanju jasnosti, disciplinovanosti i doslednosti u radu i životu. Redovno piše članke za renomirane magazine kao što su New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post i The Huffington Post. 2014. objavio je svoju drugu knjigu Lideri jedu poslednji (Leaders Eat Last), nastavak svog prvenca i globalnog bestselera Počni sa zašto. Njegov TED talk Start with why - how great leaders inspire action je 3. najgledaniji TED talk od nastanka ove konferencije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda