UPRAVLJANJE PROJEKTIMA ZA MENADŽERE | Branko Ž. Ljutić, Milan Lj. Stamatović | iLearn.rs

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA ZA MENADŽERE

Autori: Branko Ž. Ljutić, Milan Lj. Stamatović
ISBN: 86-7094-001-7
Izdavač: iLearn distribucija
Godina: 1995.
Opšte informacije: Meki povez, 200 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.500,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

DA LI VAŠ BIZNIS I PRIVATNI ŽIVOT LETI PRVOKLASNOM KARTOM?

Da, samo kada koristite Upravljanje projektima za menadžere - Od ideje do realizacije, Ljutića i Stamatovića. Specijalno kreiran tekst nudi da vaši izuzetno važni poslovi - pravi projekti dobiju prvoklasni tretman koji zaslužuju tokom svake faze projekta. Koristite projektni pristup dok napredujete na svom putu ka uspehzu i vrhu firme, kao i na privatnom planu. Knjiga vas vodi tamo gde ste pošli, gde treba da budete, kada treba da budete, uz ograničenja počev od datih resursa - ljudi, kapitala, vremena prostora i ostalih ulaganja.

Koristi koje vam pruža Upravljanje projektima za menadžere
Upravljanje projektima za menadžere je knjiga koja je posebno korisna ako se već u firmama bavite upravljanjem projektima na različite načine ili ste zainteresovani da postanete pravi moderni projektni menadžer. Pouzdano i konzistentno štivo, zasnovano na činjenicama i praktičnim iskustvima stotine upravljanih projekata u zemli i svetu, kao i rezultatima savremenih naučnih istraživanja.

Potrebe koje zadovoljava ova knjiga
Bez obzira na nivo u strukturu potreba za projektnim menadžmentom, projektni pristup je kombinovan sa savremenim tehnikama upravaljanja u firmama koje žele da budu efikasne i uspešne. Prvi put ste u prilici da sami izaberete za sebe knjigu koja je pravi odgovor na vaše urgentne potrebe da iz haosa biznisa i projekata pređete u struktuirani red upravljanja projektima do viših profita, poboljšane likvidnosti i vlastitih poslovnih uspeha.

Naučite da upravljate projektima neverovatno brzo!
Raspolaganje znanjem projektnog menadžmenta jeste jedan od najvrednijih oblika društvene i poslovne imovine kojom raspolažete. Unosi novi život u svet upravljanja projektima.Kroz tehniku ubrzanog učenja koja je usavršena i potvrđena kroz uspešnu praksu stotina seminara za biznismene i menadžere širom SAD. Omogućava svakom bez obzira na nivo formalnog obrazovanja u menadžmentu da uz pomoć ove knjige ovlada modernim i visoko praktičnim znanjima. Saznajte kako da svom biznisu, biznisu u kom ste plaćeni menadžer, privatnom životu dodate toliko potrebnu dozu savremenih praktičnih znanja iz upravljanje ovim projektima koristeći ovu knjigu.

Naučite da upravljate projektima na neverovatno brz način!
Znanja i veštine upravljanja projektima su izuzetno važne osobine modernih menadžera. To su upravo one vrednosti koje vas čine uspešnim, sposobnim, prodornim i dinamičnim. Sposobnost upravljanja projektom je jedan od novih alata koji koriste uspešni menadžeri u svetu. Pristup unosi novi životni impust u vaš svakodnevni rad.

Projektima pristup:
• Poboljšava odnose sa članovima tima.
• Olakšava saradnju i humanu poslovnu komunikaciju.
• Poboljšava poslovne rezutate i efikasnost..
• Savremena je specijalna tehnika sa američkih univerziteta i biznis škola.
• Daje vam pristup ubrzanog učenja posebno pripremljen i kroz dugotrajna iskustva, koji je uspešno atestiran u praksi.
• Uz minimalne napore slušalaca, omogućava svakom polazniku da u punom komforu rada u malim grupama uz aktivnu pomoć instruktora ovlada upravljanjem projektima.
• Ubrzano učenje se oslanja na vaše visoke mentalne kapacitet, koji u adekvatnom specijalno pripremljenom okruženju omogućava da se uspešno završi ovaj visoko motivisani kurs - Uvod u upravljanje projektima.
• Naučićete da upravljate projektima kroz igru kao što to čine deca, bez napora i uz veliko zadovoljstvo.


Kratak sadržaj

1. Dobrodošli u rukovođenje projektom za menadžere
2. Definisanje projekta
3. Planiranje projekta
4. Sprovođenje plana u delo
5. Okončanje projekta
6. Analiza tržišta i finansijsko planiranje za upravljanje projektima
7. Kontrolna lista
8. Uspešni projekti
9. Literatura


BRANKO Ž. LJUTIĆ, diplomirani ekonomista, oblast finansijske i računovodstvo. Magistar ekonomskih nauka - monetarna ekonomija i bankarstvo, sa odlikama. Doktor nauka - Finansije i bankarstvo, sa odlikama. Ovlašćeni revizor i procenitelj - revizor. Bio je direktor i partner u reviziji međunarodne revizorske i konsalting kuće International Consulting Center Accountancy & Tax–ICCAT, Beograd. Redovni profesor Univerziteta u Beogradu: Osnovi finansija, Poslovne finansije, Revizija kontrola, Bankarsko i berzansko poslovanje. Profesor na poslediplomskim studijama: Finansijsko upravljanje, Procena vrednosti firmi - Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Beogradu. Profesor: Finansija, Računovodstva, Revizije, redovne i magistarske studije, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, Zagreb, Hrvatska. Osnivač “samizdat“ edicije samostalnih izdanja autora – Magistar biznis administracije – MBA Press Inc., Beograd.

Urednik je edicije prevoda vodećih svetskih izdanja u oblasti ekonomije i menadžmenta u izdavačkoj kući Mate, Beograd i Zagreb. Bio je redovni profesor računovodstva i redovni profesor finansijskog menadžmenta, Fakultet za menadžment malih i srednjih preduzeća, Beograd. Redovni profesor na poslediplomskim studijama - "Bankarsko i berzansko poslovanje i pravo" - Pravni fakultet, Univerzitet u Beogradu. Redovni profesor revizije; profesor berzi i berzanskog poslovanja – Fakultet za poslovne studije Beograd, redovni profesor finansijskog menadžmenta na poslediplomskim studijama, Fakultet za menadžment Zaječar, Univerzitet Megatrend, Beograd. Redovni profesor bankarskog i berzanskog prava i istraživač - Institut za bankarsko i berzanskog pravo - Pravni fakultet-Humboltov univerzitet, Berlin, Nemačka. Redovni profesor međunarodnih finansija - Institut za dalekoistočne studije, Kjungnam univerzitet, Južna Koreja. Redovni profesor međunarodnih odnosa u Istočnom bloku Škola za poslediplomske studije; redovni profesor politike i ekonomije u Istočnoj Evropi - Odsek za južno-slovenske studije, Hankuk univerzitet za inostrane studije Seul, Južna Koreja. Redovni profesor revizije i međunarodnog finansijskog menadžmenta - Poslediplomske studije Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu. Redovni profesor finansijskog menadžmenta, poslediplomske studije, Fakultet za menadžment Novi Sad.

Gostujući redovni profesor agrarnih finansija i agrobiznis menadžmenta - Univerzitet u Mizuriju, Kolumbija SAD. Bio je član i osnivač ispitne komisije za ovlašćene brokere - Savezna komisija za hartije od vrednosti i finansijsko tržište SR Jugoslavije. Bio je inicijator osnivanja i član ispitne komisije za sticanje licenci ovlašćenih revizora i revizora, Savezno ministarstvo finansija, Beograd, Jugoslavija. Završio poslediplomsku školu za agrarno bankarstvo, kredit i finansije za Istočno Evropljane - Državni univerzitet Ajove, Ejms, Ajova, SAD. Ekspert OECD-a za agrarne finansije i bankarstvo. Ekspert Svetske banke za agroindustrijske projekte, ekspert organizacije ujedinjenih nacija za ishranu, FAO, Rim. Autor većeg broja knjiga, naučnih i stručnih radova iz monetarne ekonomije, bankarstva, računovodstva, menadžerskih finansija i revizije. Bio je član redakcija naučnih časopisa: Pravo i privreda, Novac i razvoj, Bilans i poslovne finansije, Novac celog sveta, Ekonomist, Poslovna politika, Ekonomika poljoprivrede. Bio je ekonomski komentator: RTS TV I i II program, Radio Beograd I i II program, Radio 202; Nezavisne novine, dnevni list Danas, nedeljnik Vreme i poslovnog magazina Ekonomist. Ekonomski je komentator BBC-a i Reuters-a. Predsednik naučno-profesionalne organizacije - "Asocijacija za finansijski menadžment". Bio je potpredsednik nacionalne "Asocijacije revizora - AR" i "Instituta revizora - IR".

Bio je član odbora za razvoj računovodstvene i revizorske profesije, Savez računovođa i revizora Srbije. Mentor je većeg broja magistarskih i doktorskih teza na različitim fakultetima. Deluje kao praktikujući ovlašćeni revizor u uglednoj međunarodnoj revizorskoj kući Confida-Finodit, Beograd. Angažovan je u oblastima revizije međunarodnih projekata, bespovratne finansijske pomoći, klasične statutarne revizije finansijskih iskaza i menadžment konsaltinga. Naučni je stručni prevodilac sa engleskoj jezika, preveo je više članaka i knjiga. Učestvuje na seminarima i konferencijama u zemlji i inostranstvu, takođe kao predavač na poslovnim konferencijama i seminarima obuke za menadžere i pravnike. Oženjen je, supruga Vesna specijalista sportske medicine, ćerka Ivana sa bavi poreskim pravom. Lična interesovanja i hobiji: fotografija, Hi-Fi, IT tehnologije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda