MENADŽMENT I KREATIVNOST | Kris Bilton | iLearn.rs

MENADŽMENT I KREATIVNOST

Autori: Kris Bilton
ISBN: 978-86-7102-370-2
Izdavač: Clio
Godina: 2010.
Opšte informacije: Tvrdi povez, 320 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.650,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

MENADŽMENT KREATIVNOSTI ILI KREATIVNI PRISTUP MENADŽMENTU?

Autor u ovoj knjizi preispituje stereotipno viđenje o suprotstavljenosti kreativaca i birokrata. Kreativnost se, smatra autor, ne svodi samo na spontano otkrivanje i inspiraciju, ona je takođe samosvesni, namerom upravljen proces. Shodno tome, menažment nije oblikovan isključivo racionalnim procesima, već uključuje i uvid, intuiciju, kreativnost i rizik.

Biltonovo nastojanje da unapredi razumevanje odnosa menadžmenta kreativnosti i kreativnih pristupa menadžmentu temelji se na radu teoretičara menadžmenta i teoretičara kreativnosti, kao i na praktičnom iskustvu pojedinaca zaposlenih u kreativnim industrijama. Njegov rad nas usmerava ka širem razmatranju relevantnosti kreaivnih procesa i struktura u okolnostima nove, kreativne ekonomije. Menadžment i kreativnost zapravo dokazuje glavnu tezu: najbolji rezultati postižu se u susretu sveta kreativnosti i sveta biznisa.


KRIS BILTON. Predavač u Centru kulturalno-političkih studija i direktor master studijskog programa kreativnih i medijskih industrija Univeziteta Vorvik. Njegovo bogato poznavanje oblasti kreativnosti i menadžmenta rezultat je višegodišnjeg spisateljskog i izvođačkog rada u različitim umetničkim formama, kao i teorijskih razmatranja u akademskim sferama.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda