WEBINAR: Integrisano izveštavanje - Uvod - Modul 1.1 | Branko Ž. Ljutić | iLearn.rs

WEBINAR: Integrisano izveštavanje - Uvod - Modul 1.1

Predavači: Branko Ž. Ljutić
Organizator: iLearn d.o.o.
Godina: 2020.
Opšte informacije: Video zapis, 1 modul, 47 minuta
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.440,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Klasično i standardno finansijsko izveštavanje bazirano na Međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja (engl. IFRS) oslanja se na tradiciju i razvoj računovodstva prethodnih sto i više godina. Transformacija svetske i nacionalnih privreda od integracija, globalizacije ka zatvaranju i prilagođavanju krizi posle pandemije COVID-19 i sa predstojećom ekonomskom krizom, koja će po svemu sudeći biti jedinstveno snažna, dugotrajna i dalekosežna, pred poslovne entitete donosi nove izazove i potrebe. Svet ne može da nastavi da funkcioniše samo na jedinstvenom primatu korporativnog finansijskog izveštavanja.

Modul 1.1: Dobrovoljna primena integrisanog izveštavanja u regionu Zapadnog Balkana
Govornik: Branko Ž. Ljutić

Biznisi u regionu Zapadnog Balkana, zemljama EU i u svetu se suočavaju sa realnim rizicima i smanjenim mogućnostima manevra, opstanka i održivosti. To je u značajnoj meri uzrokovano dubokim klimatskim promenama i dugoročno neuravnoteženim odnosom između prirodnih resursa kojih je sve manje i novčane mase u značajnoj meri bez realnog pokrića. Svi biznisi bez obzira na veličinu, lokaciju i specifičnost operacija se suočavaju sa problemima, što posebno važi za sektor malih i srednjih preduzeća (MSP).


Integrisano izveštavanje kroz objedinjeni i integrisani pristup baziran na integrisanom razmišljanju, menadžmentu i operacijama nudi zainteresovanima jedinstven pristup na proces kreiranja vrednosti firme i uticaj, ne samo unutar, već i izvan firme. Integrisano izveštavanje izgrađuje most i kvalitetnu komunikaciju između finansijskog i pred finansijskog izveštavanja.

NAKON EVIDENTIRANE UPLATE EMAILOM ĆETE DOBITI LINKOVE I ŠIFRE ZA PRISTUP!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda