SVE JE REŠIVO | Marie Forleo | iLearn.rs

SVE JE REŠIVO

Autori: Marie Forleo
ISBN: 978-86-6303-054-1
Izdavač: Finesa
Godina: 2020.
Opšte informacije: Meki povez, 314 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.100,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Dodatni sadržaj
  • Komentari (0)

Opis

INSTANT #1 NEW YORK TIMES BESTSELER

Rođena i odrasla u Nju Džersiju – Marie je devojka koja uz pomoć strasti, laptopa i sna, stvara društveno-svesno digitalno carstvo koje nadahnjuje milione širom sveta!

Opra ju je nazvala misaonim liderom sledeće generacije, a njena emisija MarieTV sa preko 52 miliona pregleda i podcast “The Marie Forleo Podcast” sa skoro 12 miliona download-ova idu u prilog tom nadimku i tituli koju nosi.

Marie je bila kouč preduzetnicima, umetnicima i multi-strastvenim go-geterima iz svih slojeva života – kako da sanjaju veliko i podupiru ih svakodnevnim akcijama kako bi stvorili rezultate. Dok većina knjiga o samopomoći nudi brze ispravke, “Sve je rešivo” će podučiti vaš mozak da razmišlja kreativnije i pozitivnije, suočavajući se sa nedaćama. Po rečima Šeril Strejd, ova knjiga je „obavezno čitanje za svakoga ko se želi suočiti sa svojim strahovima, ispuniti svoje snove i pronaći bolji put napred“.

Ako imate problema sa rešavanjem problema ili dostizanjem sna, niste to vi. Ono što je u pitanju jeste da još uvek niste instalirali jedno uverenje koje sve menja!

Bilo da želite da napuste posao koji vodi u ćorsokak ili da razbijete zavisnost, naučite da plešete, zacelite vezu ili pokrenete posao –“Sve je rešivo” će vam pokazati i kako! 


Naučićete:

• Naviku zbog koje je 42% verovatnije da ćete ostvariti svoje ciljeve.
• Kako prevazići nedostatak vremena i novca.
• Kako se nositi sa kritikom i “sindromom prevaranta”.


Najbolje knjige odgovaraju našim upornim bravama kao savršeno izliven ključ. Marie je iskrena, velikodušna i brižna, i deli svoju mudrost sa nama u ovoj knjizi. Ako niste sigurni kako da napravite sledeći korak na vašem putu da napravite neku razliku u životu drugih, ovde ćete pronaći odgovor.
— Set Goditi, autor knjiga „Plemena“ i „Iskoči iz kutije“

Šta je potrebno da bi se čitalac osetio voljeno, nadahnuto i u isto vreme - prozvano? Ne znam, ali Marie Forleo svakako zna! Pametno, duhovito i izuzetno štivo - i isto toliko direktno. Oduševljena sam!
— Brene Braun, autorka knjige „Velika hrabrost“

Marie Forleo je sila prirode koja drugima pomaže da pronađu samopouzdanje da rastu - zajedno sa svojim biznisima. U knjizi „Sve je rešivo“ Marie deli sa vama neke od najmoćnijih lekcija koje je i sama naučila.
— Sajmon Sinek, autor knjiga „Počni sa zašto“ i „Lideri jedu poslednji“

„Sve je rešivo“ će vas pretvoriti u mašinu moći - koja je oduvek i trebalo da postanete. Ova knjiga će vas naterati na razmišljanje, smeh i rad - često sve to na istoj strani. Ako se ikada pitate šta izdvaja one koji sanjaju od onih koji postižu, ova knjiga je vaš odgovor.
— Toni Robins, poslovni i životni strateg autor knjige „Nepokolebljivi

„Sve je rešivo" je vodič za rešavanje problema bez izgovora i ostvarivanje najluđih snova.
— Sofija Amorusio, suosnivačica i direktor kompanije Girlboss


Kratak sadržaj

1. Tropikana pomorandža
2. Vaša mapa do rezultata
3. U veri je magija
4. Eliminišite izgovore
5. Kako se izboriti sa strahovima svih vrsta
6. Definišite svoj san
7. Počnite pre nego što ste spremni
8. Napredak, ne savršenstvo
9. Odbijte da budete odbijeni
10. Svetu je potreban vaš poseban dar
Epilog: Prava tajna trajnog uspeha

Priznanja
Prilog: Još više primera rešivosti u praksi
Beleške


MARIE FORLEO, rođena i odrasla u Nju Džersiju – Marie je devojka koja uz pomoć strasti, laptopa i sna, stvara društveno-svesno digitalno carstvo koje nadahnjuje milione širom sveta! Marie je bila coach preduzetnicima, umetnicima i multi-strastvenim go-geterima iz svih slojeva života – kako da sanjaju veliko i podupiru ih svakodnevnim akcijama kako bi stvorili rezultate. Opra ju je nazvala misaonim liderom sledeće generacije, a njena emisija MarieTV sa preko 52 miliona pregleda i podcast “The Marie Forleo Podcast” sa skoro 12 miliona download-ova idu u prilog tom nadimku i tituli koju nosi.

Delovi knjige

      Uvod

      Sadržaj

      Primer poglavlja

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda