PREDSTAVITE SEBE | Majkl Gelb | iLearn.rs

PREDSTAVITE SEBE

Autori: Majkl Gelb
ISBN: 86-82683-29-6
Izdavač: Finesa
Godina: 2003.
Opšte informacije: Meki povez, 127 str., 12,0 cm x 21,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

660,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

PRIPREMITE PREZENTACIJU KOJA ĆE SE PREPRIČAVATI!

Pogledajmo šta se dešava u toku jedne prezentacije: Govornikov mozak šalje signale, koji se manifestuju na određeni način, a publika ih prima putem svojih receptore koji šalju poruke mozgu.

Rekli bismo da je posredi razgovor mozgova, zar ne? Ipak, vrlo je verovatno da spremajući se za neku prezentaciju, ili tokom obuke za istu, mozak nikad nije pomenut kao zasebno bitan činilac kojem se morati posvetiti zarad boljih rezultata. Bez takve perspektive, rizikujete da koristite samo polovinu svoga mozga, što će reći da ćete ostvariti samo 50 % onoga što možete!

Suočite se sa strahom od prezentovanja i uz pomoć jasnih, konciznih i verodostojnih saveta, koji su nastali iz simbioze rada dvojice velikana iz oblasti funkcionisanja i upotrebe mozga, i tehnika pravilnog držanja tela, pripremite prezentaciju koja će se prepričavati.MAJK GELB je savremeni renesansni čovek sa trajnom fascinacijom za suštinu kreativnosti, ravnotežu uma i tela i strašću za buđenjem potpunog ljudskog tpotencijala.

Majkl je diplomirani psiholog i filozof, učitelj Aleksandar tehnike- Gelbova praktična istraživanja ravnoteže uma i tela dovele su ga i do fascinacije umetnošću žongliranja, pa je sa Tonijem Buzanom napisao i knjigu "Pouka iz umetnosti žongliranja", a autor je još jedne knjige u izdanju Izdavačke kuće Finesa "Predstavite sebe".

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda