MOJ ŽIVOT I DELO - HENRI FORD | Henri Ford | iLearn.rs

MOJ ŽIVOT I DELO - HENRI FORD

Autori: Henri Ford
ISBN: 86-82683-60-5
Izdavač: Finesa
Godina: 2008.
Opšte informacije: Meki povez, 320 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.320,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

INSPIRATIVNA AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG OD NAJUTICAJNIH BIZNISMENA SVOGA VREMENA! NEKA VAS MUDROSTI OVOG VELIKANA VODE NA PUTU KA USPEHU!

Možda vas samo interesuje istorija automobila, možda želite da usvojite radne navike uspešnih ljudi, možda vam trebaju nove strategije za uspešno poslovanje, ali jedno je sigurno: svi znamo ko je Henri Ford.

Ova moćna autobiografija će vas povesti na putovanje kroz istoriju života jednog od najuticajnih Amerikanaca svoga vremena i predočiti vam vredne lekcije o poslovanju i preduzetništvu, iste one kojima se služio i sam Ford dok je razvijao finansijsku imperiju.

I ne samo to, ovaj po mnogo čemu fantastični gospodin će sa vama podeliti mnoge mudrosti, koje će vam poslužiti kao smernice ka ličnom napretku: Svako ko prestane da uči je star, bilo njemu dvadeset ili osamdeset.

A svako ko nastavi da uči ostaje večno mlad. Najveći uspeh u životu je da umom i duhom ostanete mladi. Kad se svi trude da zajedno napreduju, uspeh će se pobrinuti sam za sebe.

Ako mislite da možete da uradite neku stvar i ako mislite da to ne možete - u oba slučaja ste u pravu Novac je poput ruku ili nogu, koristite ga ili ćete ga izgubiti. Moj najbolji prijatelj je onaj čovek koji iz mene izvlači ono najbolje.


HENRI FORD je imao san. Želeo je da proizvede automobil koji će svako sebi moći da priušti. Svoju vlastitu firmu pod nazivom `Ford Motor Company` osniva 1903. godine zajedno s 11 investitora i kapitalom od 28.000 dolara. Svoj inspirativni život i biznis ideje, koje su neprevaziđene, prenosi nam u ovoj knjizi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda