PENJANJE UZ LITICU | Nikola Lukić | iLearn.rs

PENJANJE UZ LITICU

Autori: Nikola Lukić
ISBN: 978-86-7956-052-0
Izdavač: HERA edu
Godina: 2012.
Opšte informacije: Meki povez, 448 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.540,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

PENJANJE UZ LITICU autora Nikole Lukića je knjiga o savremenom poslovanju i njegovom dugoročnom i održivom razvoju. Namenjena je najširoj čitalačkoj publici koju interesuje strateško i operativno funkcionisanje kompanija. Njen cilj jeste da se na jednom mestu, na krajnje jednostavan način, objasni funkcionisanje jednog univerzalnog preduzeća, kako sa stanovišta dugoročnih procesa, tako i u određenim svakodnevnim situacijama.

Ovo je knjiga realne ekonomije. Proistekla je iz prakse i za nju je napisana. Govori o kupcima i snabdevačima, nadređenima i podređenima, otvaranju novih poslova i rešavanju reklamacija, razvoju biznisa, njegovoj kontroli i drugim elementi-ma savremenog poslovnog procesa. Pomaže razvoju ukupnih konkurentskih sposobnosti preduzeća. Naročito je aktuelna u vremenu ekonomske krize i velike nezaposlenosti.


Držeći ovu knjigu u rukama, moguće je da se neko od čitalaca zapitao ko je sad taj NIKOLA LUKIĆ. Odakle se on pojavio i koje su njegove profesionalne reference? Da li nešto zaista zna, ili je samo još jedan u nizu prodavaca magle...? Zbog toga osećam potrebu da navedem nekoliko kratkih rečenica o sebi, kao i o toku svoje dosadašnje karijere. Rođen sam u Valjevu, gde sam završio osnovnu školu i prvi razred Valjevske gimnazije. Školovanje sam nastavio u beogradskoj Matematičkoj gimnaziji. Posle srednje škole upisao sam studije na Mašinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, smer Automatsko upravljanje, na kojem sam i diplomirao.

U pogledu daljeg razvoja profesionalne karijere, istakao bih svoj desetogodišnji angažman u jednoj od najvećih i najpoznatijih multinacionalnih kompanija iz oblasti automobilske industrije. Radio sam na većem broju menadžerskih pozicija, u zemlji i inostranstvu, i imao priliku da sarađujem sa najrenomiranijim domaćim i internacionalnim kompanijama iz različitih delatnosti. Takođe sam stekao iskustva u saradnji sa velikim brojem malih i srednjih preduzeća, kao i samostalnih preduzetnika.

Više godina sam proveo na rukovodećim pozicijama u uglednim domaćim kompanijama obavljajući veliki broj komercijalnih i tehničkih poslova.
Trenutno sam angažovan na poslovima pružanja usluga iz domena poslovnog savetovanja (konsaltinga).

Ova knjiga je rezultat najrazličitijih praktičnih iskustava koja sam u međuvremenu stekao. Ona je i proizvod teorijskih znanja, stečenih izučavanjem domaće i inostrane stručne literature.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda