BUDI I TI OPAKI IGRAČ | Džen Sinsero | iLearn.rs

BUDI I TI OPAKI IGRAČ

Autori: Džen Sinsero
ISBN: 978-86-6303-022-0
Izdavač: Finesa
Godina: 2015.
Opšte informacije: Meki povez, 213 str., 12,0 cm x 21,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KAKAV STE VI IGRAČ? DA LI MISLITE DA STE DO SADA ŽIVELI IZUZETAN ŽIVOT, BEZ OGRANIČENJA? NE? ONDA PROČITAJTE OVU KNJIGU. SITI ĆETE SE ISMEJATI ALI I SKUPITI HRABROST ZA PROMENU!

"Budi i ti opaki igrač" je knjiga o samopomoći namenjena ljudima koji žele da poprave svoj život, ali ne žele da budu uhvaćeni dok to rade!

U ovom zabavnom vodiču koji predstavlja pravo osveženje, Džen Sinsero, autorka bestselera i uspešni "kouč" koji putuje širom sveta, nudi 27 poglavlja koja se mogu pročitati u jednom dahu, koja obiluju duhovitim i inspirišućim pričama, mudrim savetima, jednostavnim vežbama i ponekom psovkom, a pomažu vam da:

• Prepoznate i promenite uverenja kojima sabotirate sami sebe i oblike ponašanja koji vas sprečvaju da dobijete ono što želite;
• Stvorite život kakav baš želite i to SADA;
• Konačno zaradite taj novac! Onoliko novca koliko nikada niste do sada zaradili.

Kada budete došli do kraja ove knjige, razumećete zašto ste takvi kakvi jeste, kako da zavolite ono što ne možete promeniti, kako da promenite ono što ne volite i kako da koristite Silu da biste stvarno 'rasturali'.


DŽEN SINSERO je autor bestselera i uspešni "kouč", mnogima je pomogla da promene svoj privatni i profesionalni život pomoću svojih biltena, seminara, privatnih seansi, javnih nastupa, članaka, proizvoda i knjiga. 

Pre nekoliko godina, Džen se oprostila od svog doma u Kaliforniji kako bi beskonačno putovala po svetu i ohrabrivala što više ljudi da žive životom neobuzdane izuzetnosti.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda