MOCARTOV EFEKAT | Don Kembel | iLearn.rs

MOCARTOV EFEKAT

Autori: Don Kembel
ISBN: 86-82683-39-3
Izdavač: Finesa
Godina: 2004.
Opšte informacije: Meki povez, 280 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

IZVANREDNA MOĆ MUZIKE POMOĆIĆE VAM DA POBOLJŠATE ZDRAVLJE, NAĐETE MIR I INTELEKTUALNO NAPREDUJETE!

Napokon je dokazano: muzika ne postoji samo zabave radi – MUZIKA JE LEK! Ova knjiga će vas upoznati sa njenom izvanrednom moći, kroz primere doktora, studenata i drugih obožavalaca koji se služe njom za učenje, koncentraciju ili za suočavanje i izlaženje na kraj sa aneksioznošću, kancerom, visokoim krvnim pritiskom, hroničnim bolovima, pa čak i psihičkim oboljenjima.

Na primer, direktor jedne Baltimorske bolnice je otkrio da samo pola sata klasične muzike izaziva isti efekat kao 10 miligrama nekog leka za smirenje.

Podsticajna, autoritativna i često poetski nadahnuta, knjiga Mocartov efekat donosi u vaš život jednostavnu ali revolucionarnu poruku: muzika je lek za telo, um i dušu.

Kembel pokazuje na koji način je moderna nauka počela da potvrđuje ovu drevnu mudrost, otkrivajući dokaze da slušanje izvesnih vrsta muzike može da poboljša kvalitet života u gotovo svakom pogledu.

Muzika može da poboljša kreativnost, učenje i efikasnije obavljanje posla! Uverite se sami!


DON KEMPBEL je profesionalni muzičar, muzički kritičar i predavač na Univerzitetima širom zemlje. Ideja da muzika leči i blagotvoro utiče na mozak ga je vodila svuda po svetu, gdeje istraživao i pravio muzičke kompilacije.

Osnivač je Instututa za muziku, zdravlje i edukaciju. Autor je velikog broja knjiga, od kojih su apsolutni bestseleri "Mocartov efekat" i "Mocartov efekat za decu".

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda