NAĐI SVOJE ZAŠTO | Sajmon Sinek (Simon Sinek) | iLearn.rs

NAĐI SVOJE ZAŠTO

Autori: Sajmon Sinek (Simon Sinek)
ISBN: 978-86-89203-88-2
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2018.
Opšte informacije: Meki povez, 184 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

900,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

PRAKTIČNI VODIČ KROZ OTKRIVANJE SVOG I TIMSKOG ZAŠTO!

Simon Sinek je svojom prvom knjigom „Počni sa zašto“ stvorio globalni pokret, sa ciljem da pomogne ljudima da otkriju svrhu bilo kojeg rada kojim se bave u životu. Osim toga, njegove knjige, predavanja i misli pomažu pojedincima da bolje osmisle svoje lične živote i karijere. Međutim, pošto nije svima bilo lako da praktično primene njegove ideje u svim ovim poljima, nastala je knjiga „Nađi svoje zašto“, praktični vodič kroz najvažnije korake ka postizanju glavnog cilja – otkrivanja svojeg zašto.

Ova knjiga započinje uputstvima za potragu za ličnom svrhom, a nastavlja se sa pružanjem pomoći u primenjivanju tih otkrića na svoju zajednicu, poslovno okruženje, organizaciju… Detaljna i jasna uputstva koja vas vode skroz svaki stadijum ove potrage odgovaraju i na neka od najčešćih pitanja: Šta ako se moje zašto poklapa sa zašto konkurencije? Da li možemo imati više od jednog zašto? Ukoliko se moje zašto ne poklapa sa stvarima koje radim u životu, šta i kako treba da promenim?

Ova knjiga će vam pomoći kako da iskoristite sva ona moćna otkrića do kojih je Sinek došao, kako bi vam omogućila da inspiraciju i motiv koje ste otkrili u sebi prenesete i na one koji vas okružuju.


SAJMON SINEK (SIMON SINEK) je rođen u Vimbldonu, Engleska. Po obrazovanju je kulturni antropolog, a bavio se advertajzingom i konsaltingom, da bi danas postao jedan od najtraženijih motivacionih govornika na svetu. Sinek je tvorac koncepta pod imenom Zlatni krug, baziranog na akcentovanju jasnosti, disciplinovanosti i doslednosti u radu i životu. Redovno piše članke za renomirane magazine kao što su New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post i The Huffington Post. 2014. objavio je svoju drugu knjigu Lideri jedu poslednji (Leaders Eat Last), nastavak svog prvenca i globalnog bestselera Počni sa zašto. Njegov TED talk Start with why - how great leaders inspire action je 3. najgledaniji TED talk od nastanka ove konferencije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda