KAKO NAUČITI STRANI JEZIK | Grejem Fuler | iLearn.rs

KAKO NAUČITI STRANI JEZIK

Autori: Grejem Fuler
ISBN: 86-82683-09-1
Izdavač: Finesa
Godina: 2000.
Opšte informacije: Meki povez, 87 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

660,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

FANTASTIČAN VODIČ KROZ PRAKTIČNE TEHNIKE UČENJA STRANIH JEZIKA!

Čovek vredi onoliko koliko jezika govori.

Poznavanje više stranih jezika i dalje ostavlja utisak presiža, visoke inteligencije i dobrog društvenog statusa. Pa ipak, ima nas mnogo koji smo sate i dane utrošili učeći neki jezik, a da ipak na pomisao da se upustimo u ozbiljniji razgovor na stranom jeziku dobijamo panične napade.

Ova knjiga je fantastičan vodič kroz praktične pristupe učenju jezika. Kako da obogatite rečnik, savladate gramatiku, ili uporedo učite jezike iste jezičke grupe, romanske ili germanske, samo su delić ove, zlata vredne, knjige.

I nije bitno u kom ste životnom dobu, ova knjiga može biti od ogromne pomoći kako školarcima, tako i poslovnim ljudima ili penzionerim koji samo žele da nauče jezik svojih unučića. Bilo da li je u pitanju konvencionalni kurs ili samostalno učenje uz priručnik, ova knjiga će vam pomoći da zauvek rešite probleme u učenju svakog jezika, kako na polju leksike i gramatike, tako i na polju izgovora.


Priznati stručnjak za strane jezike, GREJEM E. FULER, proučavao je šesnaest jezika, uključujući francuski, nemački, persijski, japasnki, turski, kineski, arapski, grčki, ruski, pa čak i esperanto. Istovremeno je učenik i učitelj jezika, te je vrlo dobro upoznat sa problemima sa kojima se suočavaju učenici stranih jezika.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini