PMI GLOSSARY | Udruga za project management | iLearn.rs

PMI GLOSSARY

Autori: Udruga za project management
ISBN: 978-953-246-052-0
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2007.
Opšte informacije: Meki povez, 160 str., 21,6 cm x 28,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik
Dostupnost: Da

1.250,00 RSD
1.000,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Udruga za projekt menadžment, PMI ogranak Zagreb, Hrvatska (PMI Zagreb, Croatia Chapter) je dobrovoljna i neprofitna strukovna organizacija koja pruža podršku i edukaciju u projekt menadžmentu, i vrši promovisanje, razvijanje i unapređenje projekt menadžmenta u Hrvatskoj putem informisanja i povezivanja sa raznim vrstama stručne i ostale javnosti. Udruženje je dobrovoljna i neprofitna organizacija i udružuje članove na osnovu zajedničkog strukovnog interesa. Osnovana je 3. maja 2004., a u 2007. godinu ulazi sa 177 članova, od kojih 47 ima međunarodno priznat certifikat PMP (Project Management Professional).

PMI Hrvatska, ogranak najvećeg svetskog udruženja projekt menadžera Project Management Institute objavila je hrvatski prevod PMI Combined Glossary-ja - 2. lokalizovana verzija na hrvatskom jeziku. Reč je o prevodu 2. izdanja svetskog PMI udruženja.

Ovo je osnovna literatura za izučavanje i primenu metodologije upravljanja projektima i certifikaciju prema strogim pravilima Udruženja za prestižnu titulu PMP (Project Management Professional). Prevod oko 200 stranica PMI Combined Glossary-ja obavili su volonteri - članovi Udruženja, organizovani u virtuelne timove.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda