1001 SAVET ZA SAVRŠENU BAŠTU | Grupa autora | iLearn.rs

1001 SAVET ZA SAVRŠENU BAŠTU

Autori: Grupa autora
ISBN: 978-86-7928-378-8
Izdavač: Mladinska knjiga
Godina: 2012.
Opšte informacije: Tvrdi povez, 288 str., 20,0 cm x 26,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

4.200,00 RSD
3.780,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

OTVORITE OVU KNJIGU I ODMAH ZAPOČNITE DA PREUREĐUJETE SVOJU BAŠTU!

Isprobani saveti i uputstva, tehnike, alat i inovacije koji će vam pomoći da najbolje iskoristite mogućnosti koje pruža vaša bašta

Knjiga 1001 SAVET ZA SAVRŠENU BAŠTU istaći će lepotu vaše bašte i pomoći joj da bude bujnija i upadljivija. Garantujemo da svaki savet poboljšava izgled bašte bez obzira na njenu veličinu jer su ovde ponuđene samo ideje koje se zaista mogu sprovesti u delo. Bilo da vam je cilj dugotrajno cveće, voćke koje bogato rađaju, korisno povrće ili besprekoran travnjak, ova knjiga pruža stručno znanje koje će doneti upadljiva poboljšanja. Mnogi saveti novi su čak i iskusnim baštovanima, a pred početnicima se otvara bogat svet praktičnih saznanja.

• Knjiga objašnjava osnovne i nove baštovanske tehnike – od sađenja leja i ivica, nege drveća, žbunja i travnjaka do uzgajanja zdravih semenjača, cvetova, voća i živih ograda.
• Pročitajte koje biljke, alat i materijali danas spadaju u kategoriju „najbolje od najboljeg”. Pred vama je više od 600 izvanrednih primera.
• Saznajte kako da osvežite svaki deo bašte, čak i one problematične površine. Otkrijte nadahnute ideje za dizajniranje ivica, staza i tremova, kao i načine na koje vodeni elementi i osvetljenje mogu da obogate prostor.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda