STEP BY STEP SERBIAN | Mirjana Danilović | iLearn.rs

STEP BY STEP SERBIAN

Autori: Mirjana Danilović
ISBN: 978-86-6036-048-1
Izdavač: Kontrast izdavaštvo
Godina: 2019.
Opšte informacije: Meki povez, 280 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Engleski / srpski jezik
Dostupnost: Da

2.000,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

STEP BY STEP SERBIAN (SRPSKI KORAK PO KORAK) je kompletan kurs govornog i pisanog srpskog za apsolutne početnike. Lak je za korišćenje i najnapredniji je savremeni priručnik do danas.

Ovaj praktični kurs plod je višegodišnjeg rada i iskustva profesorke Mirjane Danilović.

Sasvim različita od dosadašnjih udžbenika ovog tipa, ova knjiga se odlikuje modernim pristupom, šarmom, humorom i uzbudljivim tempom uvođenja u jezik, potkovanim naučnim prilazom koji će svakog profesora lišiti suvišnih objašnjenja, a svakog učenika gotovo neprimetno uvesti u elementarno upoznavanje sa srpskim jezikom i njegovom logikom i strukturom, bez obzira na to koji mu je maternji jezik.


MIRJANA DANILOVIĆ rođena je u Beogradu 1964. godine. Diplomirala je na Katedri za južnoslovenske književnosti Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije završila je na Greenwich University, UK (PGCE in teaching modern languages for adult education). Petnaestak godina predavala je na North London University and Kensington and Chelsea College. Predavala je srpski jezik u Foreign Office Language School. Preselila se u Beograd i napisala knjigu za učenje srpskog kao stranog jezika od materijala koje je koristila sa svojim studentima. U Beogradu radi samostalno, uglavnom sa ljudima iz nekoliko ambasada i međunarnodnih organizacija.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda