KRIZA KAO ŠANSA | Franco Nanetti | iLearn.rs

KRIZA KAO ŠANSA

Autori: Franco Nanetti
ISBN: 978-86-7956-009-4
Izdavač: HERA edu
Godina: 2008.
Opšte informacije: Meki povez, 271 str., 14,2 cm x 20,2 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

550,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Autor Franco Nanetti, inače predavač na Fakultetu pedagoških nauka u Urbinu (Italija), u svom eseju nameće jasnu i optimističku poruku svima koji su obuzeti nejasnim osećajem nemoći zaboravili da i u najtežim trenucima suočavanje sa najvećim problemima može da omogući nove, dragocene prilike i pozitivne lične promene... Knjiga je posebno korisna svima koji žele da unaprede svoju profesionalnu kompetenciju: psiholozima, pedagozima, psihijatrima i svim drugim stručnim osobama koje se bave pedagogijom, zdravstvom i socijalnim pitanjima.
- PENDRAGON, Bologna

Da je bolest sastavni deo zdravlja, da se patnja u životu ne može izbeći, a da je bolest-depresija i šansa za prevazilaženje patnje, saznaćete pažljivo listajući stranice knjige Kriza kao šansa ili Kako pobediti depresiju. Bolest čoveka – njegova depresija je „u neku ruku i njegovo delo“, a ta bolest-depresija postaje izazov i kako Jung kaže, treba mobilisati taj arhetip kod čoveka u cilju ozdravljenja... Ova knjiga inspiriše i pomaže čitaocu da zapamti da su važne stvari u životu ljubav i zahvalnost. „Čoveku može sve da se uzme osim jedne stvari – da zauzme svoj stav u bilo kom spletu okolnosti i da odabere sopstveni put.“
- dr Miroslava Mićunović, neuropsihijatar


FRANCO NANETTI je italijanski psiholog, specijalizovani predavač i supervizor za kognitivno - bihejvioralnu psihoterapij, terapeutsku hipnozu i neurolingvističko programiranje. Posebno su priznata njegova istraživanja i edukacije u oblasti interpersonalne komunikacije i analitičke psihodrame. Od 1976. godine svoju profesionalnu karijeru vezao je za univerzitete u Bolonji, Veroni, Ćezeni, Veneciji i San Marinu. Više od decenije je koordinator preventivne terapije kod zavisnika od narkotika u Bolonji. Trenutno radi kao predavač Univerziteta u Urbinu. Kao stručni komentator redovan je gost svih italijanskih TV kanala. Pisao je stručne kolumne za dnevne listove Repubblica i Resto del Carlino.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda