EFEKAT ENDORFINA | Vilijam Blum | iLearn.rs

EFEKAT ENDORFINA

Autori: Vilijam Blum
ISBN: 86-82683-26-1
Izdavač: Finesa
Godina: 2002.
Opšte informacije: Meki povez, 235 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Ne

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

OTKRIJTE KAKO DA KORISTITE EFEKAT ENDORFINA KAO LAK I USPEŠAN PROGRAM OZDRAVLJENJA NA EMOTIVNOM I FIZIČKOM NIVOU, POBOLJŠANJA KVALITETA ŽIVOTA I LIČNOG NAPRETKA!

Endorfini su čudesni hormoni: uklanjaju bol, obezbeđuju osnove dobrog zdravlja i stvaraju fizički osećaj zadovoljstva. Zaslužni su za euforiju sportista i prijatnost vođenja ljubavi.

U knjizi Efekat endorfina, dr Vilijam Blum, vodeći britanski holistički učitelj, otkriva revolucionarni metod koji vam omogućava da proizvodite endorfine radi vitalnosti i dobrog raspoloženja, kad god poželite, čak i kada ste iscrpljeni ili u krizi.

Otkrijte kako da koristite Efekat endorfina kao lak i uspešan program zdravstvene zaštite, izlečenja i samopoboljšanja. Koristite ga da biste uživali u životu i bili zdravi, da biste poboljšali međuljudske odnose u porodici i na poslu i ostvarili uspeh u svim aspektima života.


Dr VILIJAMA BLUMA mnogi smatraju vodećim britanskim holističkim učiteljom. On je suosnivač i osnivač mnogih organizacija i edukativnih savetovališta koji promovišu tehnike uticaja endorfina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda