MOĆ DEČJEG UMA | Lana Izrael, Toni Buzan | iLearn.rs

MOĆ DEČJEG UMA

Autori: Lana Izrael, Toni Buzan
ISBN: 86-82683-05-9
Izdavač: Finesa
Godina: 1999.
Opšte informacije: Meki povez, 97 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

660,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

POSTANITE GENIJE NA BRZAKA!

Ova knjiga na lak,zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja. Usvojivši ove tehnike shvatićete da bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja.

Ovo je čarobna knjiga za svu decu od 7 do 107 godina. Ona ih na lak, zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja.

U saradnji sa tada još devojčicom, Lanom Izrael, Toni Buzan je u ovoj knjizi prezentovao revolucionarni metod učenja i razvoja kreativnosti na bazi svojih, već svuda poznatim, mapama uma.

Ova knjiga je vanvremenska, a uštedeće vam mnogo sati učenja: tako što ćete na nastavi moći da mnogo efikasnije i kreativnije hvatate beleške, kod kuće ćete, uz pomoć metoda iz ove knjige, mnogo lakše pripremiti usmeno odgovaranje, pisaćete bolje domaće i pismene zadatke, i fantastično ćete se pripremiti za prijemne/maturske ispite!

Osim toga steći ćete alate za efektivnu analizu pesama, priča i romana koje obrađujete kroz lektiru. I poslednje, ali ne najmanje bitno - naučićete kako da pobedite tremu i da u svim školskim aktivnostima nastupate sigurno i spontano.

Bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja!TONI BUZAN je savetnik u vladinim ministarstvima i multinacionalnim organizacijama, redovni predavač u mnogim vodećim međunarodnim poslovnim organizacijama, na univerzitetima i u školama.

Osnivač je Memorijade, Svetskog šampionata u pamćenju i suosnivač Olimpijade umnih sportova pod nazivom "Mentalne olimpijske igre". Poznat je i po tome što ima najviši "IQ kreativnosti" na svetu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda