6 NAJVAŽNIJIH ODLUKA KOJE ĆEŠ IKADA DONETI | Šon Kavi | iLearn.rs

6 NAJVAŽNIJIH ODLUKA KOJE ĆEŠ IKADA DONETI

Autori: Šon Kavi
ISBN: 978-86-7928-151-7
Izdavač: Mladinska knjiga
Godina: 2009.
Opšte informacije: Meki povez, 384 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Ne

1.520,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

Izazovi s kojima se tinejdžeri danas suočavaju teži su od onih iz prošlih vremena: akademski stres, komnikacija s roditeljima, medijski pritisak, drama oko ljubavnih sastanaka, zlostavljanje, razne vrste zavisnosti, depresija i pritisak vršnjaka...

Sviđalo se to svima ili ne, odluke koje tinejdžeri donose proživljavajući ove izazove mogu ih uvesti u sjajnu budućnost ili je upropastiti.

U knjizi 6 najvažnijih odluka koje ćeš ikada doneti, Šon Kavi, autor internacionalnog bestselera 7 navika uspešnih tinejdžera, pruža mladima odlične savete koji su im potrebni kako bi se informisali za donošenje mudrih odluka.

Koristeći se životnim pričama tinejdžera iz svih krajeva sveta, Šon mladima pokazuje kako da uspeju u školi, kako da sklapaju kvalitetna prijateljstva, kako da se slažu sa roditeljima, kako se mudro postaviti po pitanju ljubavi i polnih odnosa, kako izbeći i pobediti razne zavisnosti, stvoriti dobru sliku o sebi i još mnogo toga.

Prepuna originalnih stripova, nadahnutih citata i zabavnih testova, ova inovativna knjiga pomoćiće tinejdžerima, ne samo da prežive, nego i da postignu uspeh tokom godina puberteta i kasnije.

"Ova knjiga je daleko bolja od Šonovog prvenca, a on je već bio IZVRSTAN! Svaki tinejdžer na svetu trebao bi da pročita ovu knjigu. Takođe, čitanje je bilo i vrlo zabavno."
– MATT KLYMOCHO, TINEJDŽER

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda