KAKO SAM DOSPELA OVDE | Barbara De Anđelis | iLearn.rs

KAKO SAM DOSPELA OVDE

Autori: Barbara De Anđelis
ISBN: 978-86-89595-16-1
Izdavač: Miba Books
Godina: 2015.
Opšte informacije: Meki povez, 364 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KAKO NAĆI PUT DO NOVE NADE I SREĆE, KADA VAM SE U ŽIVOTU I LJUBAVI DESE NEOČEKIVANI OBRTI!

Dok nam je u prethodnim knjigama odavala tajne koje svaka žena treba da zna o muškarcima i o životu, ucila nas kako da budemo srecni ili kako da vecno volimo, u ovoj knjizi zahvaljujuci svom velikom poznavanju ljudske prirode, De Andelisova nam pomaže da pronademo put do nove nade kada nam se u životu i ljubavi dese neocekivani obrti. 

Svi se mi, pre ili kasnije, suocavamo sa situacijama koje nismo mogli ni da zamislimo – ostali smo bez posla; veza u koju smo mnogo uložili završila se; nekom do koga nam je stalo ugroženo je zdravlje. A možda smo samo stigli do trenutka kada se svode racuni i kada smo shvatili da naš život nije ni blizu onakav kakav smo želeli da bude. Tada se pitamo kako je moguce da nam se to dešava i šta sad da radimo. Kako sam dospela (dospeo) ovde! 

Ova knjiga predstavlja vodic u pronalaženju odgovora na to pitanje i pokazuje nam moc tog pitanja da transformiše naš život – pokazuje nam kako da otvorimo vrata licnoj transformaciji koja je cesto prerušena u corsokak. Ona nam nudi nacine za preuzimanje kontrole nad životnim okolnostima tako što nas prvo uci da procenimo gde smo, kako smo tu stigli, a zatim i da se izborimo s problemima koji prate naše zaticanje sebe na neocekivanom mestu. 

Pomaže nam da prevazidemo pitanje Kako sam dospela (dospeo) ovde? i pretvorimo ga u Kakav izbor imam? Šta sad da uradim? Kako da nastavim dalje? Gde želim da idem? 

Kroz dvanaest Glava podeljenih u Tri dela vodi nas od iskopavanja mudrosti iz dubine i igranja sa istinom, preko zbunjenosti do jasnoce, i pretvaranja corsokaka u kapije, sve do sticanja mudrosti i dolaska na mesto koga nema – jer iako izgleda kao da putujemo negde, mi u stvari idemo ukrug, spiralno silazeci sve dublje unutra, otkrivajuci ko smo i šta smo. Mi smo to mesto. Mi smo ta misterija koju želimo da saznamo.


Kratak sadržaj

Uvod

DEO PRVI: KAKO STE OVDE DOSPELI?
1. Iskopavanje mudrosti iz dubine
2. Prekretnice, tranzicije i pozivi na buđenje
3. Ako zalutamo na putu do sreće
4. Igranje žmurke s istinom
5. Isključivanje i ukopavanje u mestu: gde nestade strast

DEO DRUGI: NAVIGACIJA KROZ NEOČEKIVANO
7. Od zbunjenosti do jasnoće, od buđenja do akcije
8. Oplakivanje života koji ste mislili da imate
9. Nastavak puta bez mape: pretvaranje ćorsokaka u kapije

DEO TREĆI: PUTEVI KOJI VODE KA BUĐENJU
10. Pronalaženje puta kojim se vraća stast
11. Sticanje mudrosti
12. Dolazak na mesto koga nema


Dr BARBARA DE ANĐELIS (BARBARA DE ANGELIS) je psiholog, savetnik za partnerske odnose, jedan od najčitanijih, najprevođenijih i najvećih živih autoriteta iz oblasti partnerskih odnosa. Autor je četrnaest knjiga objavljenih na dvadeset i pet jezika. U Los Anđelesu vodi Centar za lični razvoj. Više na www.BarbaraDeAngelis.com

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda