SLAGALICA ŽIVOTA | Džim Ron | iLearn.rs

SLAGALICA ŽIVOTA

Autori: Džim Ron
ISBN: 978-86-82683-77-3
Izdavač: Finesa
Godina: 2008.
Opšte informacije: Meki povez, 103 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Ne

830,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

SLAGALICA ŽIVOTA JE VODIČ ZA BOLJI I USPEŠNIJI ŽIVOT. SLOŽITE SVOJ RECEPT ZA NAPREDAK!

Svima je teško da se suoče sa promenama. Bilo kako bilo, one su neizbežne i na njih pristajemo bilo iz očaja ili radi inspiracije. Gde god da se nalazite sada, bilo da odgovarate na očaj ili tražite inspiraciju, pročitajte ovu knjigu s dužnom pažnjom, dugujete to sebi , jer: "našim životima se neće suditi prema stvarima koje smo započeli, već prema stvarima koje smo svojim delovanjem i odlučnošću uspešno završili".

Složite svojih pet delova slagallice: filozofiju, stav, akrivnosti, rezultate i stil života, na način koji će oplemeniti vaš život.

Džim Ron vam nudi ideje i uvide koji čine jedinstveni glas nade, inspiracije i odgovara za one koji traže bolji i sadržajniji život.


DŽIM RON je kao jedan od najispirativnijih govornika promenio živote mnogim poslovnim ljudima, kao što su i Brajan Trejsi i Entoni Robins. Džimove mudre misli se prenose na svim seminarima o ličnom razvoju, svuda u svetu i danas.

Učeći i marljivo primenjujući savete svojih učitelja, zaradio je mnogo novca a na stranicama svojih knjiga prenosi svoju životnu filozofiju i temeljna načela uspeha, odnosno upute kako da steknemo bogatstvo i sreću.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda