SAVRŠENO PAMĆENJE | Toni Buzan | iLearn.rs

SAVRŠENO PAMĆENJE

Autori: Toni Buzan
ISBN: 86-82683-04-0
Izdavač: Finesa
Godina: 2001.
Opšte informacije: Meki povez, 186 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

990,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

KNJIGA "SAVRŠENO PAMĆENJE" VAM PRUŽA MOGUĆNOST DA NAUČITE MEMORIJSKE TEHNIKE KOJE MOŽETE DA UPOTREBITE U SVIM OBLASTIMA MENTALNOG FUNKCIONISANJA I LIČNOG NAPRETKA. SETITE SE SVEGA, UVEK I SVUDA! LICA, DATUMA, IMENA I PREZIMENA, KARATA, LEKCIJA...

Koliko poznajete svoj mozak i njegove mogućnosti? Mislite li da ste već postigli njegov pun potencijal? Jeste li upoznati sa sistemom rimske sobe? Memorijskim ritmovima? Mapama uma? Onda nešto propuštate..

Većina ljudi nije svesna da je potencijal ljudske memorije praktično neograničen!

U školama na koje smo navikli - školama koje smo pohađali, to se ne uči, ne objašnjava i na tome se ne radi.

Iz tog i drugih razloga su retki pojedinci, samouki u ovim oblastima mentalnog funkcionisanja, koji na planu koncentracije i pamćenja postižu zavidne rezultate. Ova izvanredna knjiga vam pruža mogućnost da naučite memorijske tehnike koje možete da upotrebite u svim oblastima mentalnog funkcionisanja (koncentracija, učenje, ispiti, strani jezici, kreativno razmišljanje...).

Uz njenu pomoć čitalac lako prihvata 12 osnovnih memorijskih principa i savladava praktične tehnike za pamćenje imena, lista, datuma, stihova, karata, stranih reči i po potrebi čitavih tekstualnih celina za pripremanje ispita, prezentacija i govora.


TONI BUZAN je savetnik u vladinim ministarstvima i multinacionalnim organizacijama, redovni predavač u mnogim vodećim međunarodnim poslovnim organizacijama, na univerzitetima i u školama.

Osnivač je Memorijade, Svetskog šampionata u pamćenju i suosnivač Olimpijade umnih sportova pod nazivom "Mentalne olimpijske igre". Poznat je i po tome što ima najviši "IQ kreativnosti" na svetu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda