KAKO DA BUDETE BOLJI OD KONKURENCIJE | Vasilije M. Kostić | iLearn.rs

KAKO DA BUDETE BOLJI OD KONKURENCIJE

Autori: Vasilije M. Kostić
ISBN: 978-86-7956-051-3
Izdavač: HERA edu
Godina: 2012.
Opšte informacije: Meki povez, 338 str., 13,0 cm x 21,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.100,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Dodatni sadržaj
  • Komentari (0)

Opis

STICANJE KONKURENTSKE PREDNOSTI RAZVOJEM I UNAPREĐENJEM USLUGA!

U savremenim uslovima poslovanja koje dominantno karakteriše izražena konkurentnost, sposobnost razvijanja i pružanja usluge na najvišem nivou predstavlja jedno od ključno važnih komponenti poslovnog uspeha organizacije. I pored toga, nema mnogo organizacija koje stvaraju ili su stvorile celovit program razvoja usluge. Knjiga koja je pred nama na instruktivan način pruža organizacijama elemente neophodne za organizovanje njihovih uslužnih delatnosti i razvijanja celovitog programa razvoja usluge.

Ovakav pristup pomaže kompanijama u njihovom nastojanju da razviju uslugu kroz proces njenog održavanja, unapređenja i novacije, čime su u stanju da postižu bolje radne i poslovne rezultate.

Autor je kompanijama ukazao na stratešku važnost usluge nastojeći da im pruži praktičnu pomoć u planiranju, organizovanju i primeni novih uslužnih delatnosti koje treba da im otovre puteve ka poslovnom uspehu.


Dr VASILIJIE KOSTIĆ, profesionalni je menadžer i konsultant za mala i srednja preduzeća. Bavi se i obukom prodajnog osoblja i menadžera u firmama. Doktorirao je iz oblasti Preduzetništva i menadžmenata malih i srednjih preduzeća. Bio je, pored ostalog, uspešan direktor više preduzeća, predsednik Asocijacije privatnih preduzeća Crne Gore, član Nacionalnog eokomoskog tima za mala i srednja preduzeća. Živi i radi u Podgorici u Crnoj Gori.

Delovi knjige

      Predgovor

      Sadržaj

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda