ZLATNA PRAVILA USPEHA | Brajan Trejsi | iLearn.rs

ZLATNA PRAVILA USPEHA

Autori: Brajan Trejsi
ISBN: 86-82683-48-2
Izdavač: Finesa
Godina: 2005.
Opšte informacije: Meki povez, 378 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Ne

1.650,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

PRIMENITE TREJSIJEVE SAVETE I TRUD KOJI U TO BUDETE ULOŽILI ĆE VAM SE VIŠESTRUKO VRATITI, JER ĆETE POSTIĆI IZVANREDNE REZULTATE. NEKAD JE POTREBNO SAMO DA PROMENITE UGAO GLEDANJA, I VRATA USPEHA ĆE VAM SE OTVORITI!

Ako se ste ikada bili u nedoumici oko autora ili govornika čija dela i predavanja mogu da inspirišu promene u vašem životu, moramo vam reći da tu nema dvoumljenja. Brajan Trejsi je jedan od najcenenjih pisaca, kako u krugovima publike, tako i krugovima psihologa, kritičara i uspešnih biznismena.

Knjiga „Zlatna pravila uspeha“ je delo koje sadrži sve one tehnike i strategije uspeha koje su vam neophodne na putu ka uspehu, bilo da započinjete svoj biznis ili ste profesionalac u svojoj oblasti. Najvažnije savete, Trejsi će vam dati u obliku saveta kako da postavite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve, oslobaćanje vaših potencijala, prevazilaženje odugovlačenja ali i uspostavljanje kontrole nad privatnim životom i ličnim partnerskim i prijateljskim vezama.

„Zlatna pravila uspeha“ su na neki način sinteza više Trejsijevih knjiga u jednoj zlata vrednoj hrestomatiji. Sve knjige su takođe u izdanju Izdavačke kuće Finesa: „Pojedi tu žabu“, „Ciljevi“, „Veština prodaje“, „Zaposlite i zadržite najbolje ljude“.

Primenite Trejsijeve savete i trud koji u to budete uložili će vam se višestruko vratiti, jer ćete postići izvanredne rezultate. Nekad je potrebno samo da promenite ugao gledanja, i vrata uspeha će vam se otvoriti!


BRAJAN TREJSI je jedan od vodećih američkih stručnjaka po pitanju razvoja ljudskih potencijala i lične delotvornosti. Kao harizmatičan i inspirativan govornik i izuzetan autor više od 40 knjiga, od kojih 9 je u izdanju Izdavačke kuće Finesa.

Više od 250 000 polaznika najuspešnijih kompanija završi njegove seminare o prodaji, ciljevima, ličnom i profesionlanom razvoju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda