EKONOMIKA IZDAVAČKE DELATNOSTI | Vulf D. fon Lucijus | iLearn.rs

EKONOMIKA IZDAVAČKE DELATNOSTI

Autori: Vulf D. fon Lucijus
ISBN: 978-86-7102-367-2
Izdavač: Clio
Godina: 2011.
Opšte informacije: Tvrdi povez, 435 str., 14,5 cm x 20,5 cm
Jezik: Srpski jezik
Dostupnost: Da

1.980,00 RSD
Količina:
1
  • Opis
  • Komentari (0)

Opis

U knjizi Ekonomika izdavačke delatnosti Vulf D. fon Lucius govori o zadacima i delatnostima izdavača knjiga i časopisa. U sedam poglavlja bavi se, između ostalog, organizacijom unutar izdavačkog preduzeća, marketingom u preduzeću, izdavanjem i distribucijom časopisa, oglašavanjem, elektronskim izdavaštvom, zaštitom intelektualne svojine.

Autor ukazuje na složenost procesa donošenja odluka u različitim aspektima i fazama izdavačkog posla, kao i na uslovljenost tih odluka mnogobrojnim faktorima. Brojni grafikoni i tabele u knjizi olakšavaju njeno razumevanje.


VULF D. FON LUCIJUS. Diplomirao je političku ekonomiju. Direktor je izdavačke kuće Lucius und Lucius iz Štutgarta (Nemačka). Od 1971. član je nacionalnih i međunarodnih udruženja izdavača. Predsednik je nadzornog odbora izdavačke kuće Carl Hanser, a od 1981. godine član je upravnog odbora nemačke Nacionalne biblioteke. Počasni je profesor na univerzitetu Hohenhajm.

Posebna oblast njegovog interesovanja je zaštita autorskih prava; bio je predsednik udruženja za zaštitu autorskih prava STM, predsedavajući nemačkog odbora za zaštitu autorskih prava i član odbora za zaštitu autorskih prava IPA. Objavio je knjige Bucherlust – Vom Sammeln i Ekonomika izdavačke delatnosti.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Vaša ocena:

Besplatna dostava

za narudžbine veće od 5.000,00 RSD

Plaćanje pouzećem

Mogućnost plaćanja kuriru prilikom preuzimanja

Povrat proizvoda

ukoliko dobijete oštećeni proizvod, vratite ga, a mi ćemo vam poslati novi

Jednostavna narudžbina

24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini

Preporuka sličnih proizvoda